semaver
New member

2016’da GNTM finaline ulaştı. Yedi yıl sonra, Fata Hasanoviç ağırlıklı olarak etkileyici olarak çalışıyor ve şimdi ilk çocuğunu bekliyor.
Top modelin 17 yıllık tarihindeki en tanınmış GNTM adaylarından biridir. 2016’da Fata Hasanoviç finale yükseldi ancak üçüncü oldu ve Kim Hnizdo’ya yenildi.
28 yaşındaki oyuncu zaten bir model olarak değil, bir etkileyici olarak kariyer yaptı. Şu anda Dubai’de yaşayan yerli Berlinli, Instagram’da yaklaşık yarım milyon kişi tarafından takip ediliyor. Seyahat, güzellik ve moda ile ilgili her şey hakkında ipuçları vererek günlük hayatlarını tatlandırıyor.
“Çocuğumuz yakında bizi bekliyor”
Ancak oradaki takipçilerini çok özel bir mesaj bekliyordu: Fata Hasanoviç hamile. Bunu iki çift fotoğrafı ve doğmamış bebeğinin ultrason görüntüsü ile takipçilerine duyurdu. Diğer fotoğrafları sağdaki gönderiye tıklayarak görebilirsiniz.
“En güzel siyah beyaz fotoğraf. Çocuğumuz yakında bizi bekliyor. Bu aşk dünyanın en güzel hediyesini yarattı.” Bu satırları yazarken gözyaşları yüzünden aşağı akıyor ve boğazına bir yumru oturuyordu.
Endometriozise rağmen bebek mutluluğu
“O kadar çok girişim, doğurganlık kliniğine ziyaretler, doktorlardan o kadar çok panik. Hemen hemen tüm doktorlar endometriozis ve iddia edilen yumurtlama eksikliğimin Hamilelik doğal olarak gerçekleşmeyecek” dedi.
Endometriozis, Almanya’da en az on iki milyon kadını etkileyen bir hastalıktır. Kısırlığın ana nedeni olarak kabul edilir ve tedavisi zordur. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyun.
“Sen benim sığınağımsın”
Bebeğin babası partneri Izi’dir. Ayrıca gönderide ona dokunaklı satırlar ayırdı: “Seni her şeyden çok seviyorum ve çocuklarımın babası olacağın için mutluyum. Sen benim sığınağımsın, sana güvenebilirim ve çocuğumuza ancak elimizden gelen en huzurlu yuvayı sunacağız.”
Paylaşımını “Aman Allah’ım hamileyim!” sözleriyle noktaladı. Paylaşımdan da anlaşılacağı gibi, bebeği ağustos ayında gün ışığını görecek gibi görünüyor. Ancak çiftin kız mı erkek mi bekleyeceği bilinmiyor. Ancak Fata Hasanoviç bunu kesinlikle yakında dünyayla paylaşacak.