Grammy'de sürpriz görünüm

semaver

New member

Céline Dion son zamanlarda halkın önüne çıkmaktan kaçındı. Ama şimdi şarkıcı beklenmedik bir şekilde Los Angeles'taki Grammy Ödülleri'ne katıldı.

4 Şubat'ta Grammy ödülleri 66. kez Los Angeles'taki Crypto.com Arena'da gerçekleşti. Ödül töreninde dikkat çekenler sadece kazananlar olmadı. Gecenin sonunda şarkıcı Céline Dion da sahneye çıktı.

55 yaşındaki sanatçı, gecenin son ödülünü Yılın Albümü olarak sundu. Ödülü 27 yıl önce ilk kez kazandı. Kariyeri boyunca toplam beş Grammy ödülü aldı ve 16 kez aday gösterildi. 1992 yılında ilk ödülünü aldı.

Video | Taylor Swift yine Yılın Albümü ödülünü kazandı

Kaynak: Reuters

Yere kadar uzanan elbise ve yün paltoyla seyirci karşısına çıktığında ayakta alkışlandı. Ödülün kazananı olarak şarkıcı Taylor Swift'i ilan etmeden önce, “Hepinize teşekkür ederim, ben de sizi seviyorum. Burada olmaktan mutlu olduğumu söylediğimde bunu gerçekten kalbimin derinliklerinden söylüyorum” dedi.

Celine Dion ölümcül hasta

Celine Dion'un nadir görülen bir görünümüydü. 2022 yılında kendisine nadir görülen ve tedavi edilemeyen sinir hastalığı Stiff Person Sendromu teşhisi konuldu. O zamandan beri onu halk arasında pek görmedik. Geçen Kasım ayında Grammy ödüllerinden önce bir hokey maçında sahne almıştı. Bundan önce, kamuoyuna son çıkışı üç buçuk yıl önceydi. Teşhis nedeniyle turunu Mayıs 2023'e ertelemek zorunda kaldı.

Céline Dion hastalığı konusunda açık; Ablası da geçen yılın sonunda bundan bahsetmiş ve ünlü müzisyenin durumu hakkında detaylı bilgi vermişti.