‘Güçlü Bir Aile’nin yıldızı hayatını kaybetti

semaver

New member

“Starsky & Hutch” ve “A Strong Family” gibi dizilerle tanınan oyuncu hayatını kaybetti. Suzanne Somers Pazartesi günü 77 yaşında olacaktı.

Suzanne Somers’ın yası: Amerikalı oyuncu hayatını kaybetti. Pazar günü, 77. yaş gününe sadece bir gün kala öldü. Uzun süredir basın sözcüsü olan R. Couri Hay bunu ABD portalı “Sayfa Altı”da doğruladı. Açıklamada, “Suzanne Somers, 15 Ekim’in erken saatlerinde evinde, sevgi dolu kocası Alan, oğlu Bruce ve yakın ailesiyle birlikte huzur içinde vefat etti” denildi.

Somers’ın ailesi onun doğum gününü kutlamak için Pazartesi günü bir araya gelmeyi planladı. Bunun yerine, artık “onun olağanüstü hayatını kutlayacaklar ve onu canı gönülden seven milyonlarca hayranına ve takipçisine teşekkür edecekler” diye devam ediyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde özel bir aile cenaze töreni gerçekleştirilecek ve bunu gelecek ay bir anma töreni izleyecek. Oyuncu, 1977’den bu yana evli olduğu eşi Alan Hamel’i, üç çocuğunu ve altı torununu geride bırakıyor.

Yaz aylarında yeniden kanser teşhisi

Temmuz ayında Suzanne Somers kendisine yeniden meme kanseri teşhisi konulduğunu duyurdu. O zamanlar Instagram’da kendisini kocasıyla yakın bir şekilde gösteren bir fotoğraf hakkında “Birçoğunuzun bildiği gibi, yirmi yıl önce meme kanserine yakalandım. Zaman zaman geri geliyor ve onunla savaşmaya devam ediyorum” diye yazmıştı.

Suzanne Somers otuzlu yaşlarından beri defalarca kanserle savaşmak zorunda kalmıştı. Kendisine önce cilt kanseri, daha sonra da meme kanseri teşhisi konuldu. Yaz aylarında iyimser bir tavırla “Savaş teçhizatımı nasıl giyeceğimi biliyorum ve ben bir dövüşçüyüm” dedi. Bu kez hastalık hastalığı yenemedi.

Suzanne Somers, oyunculuk kariyerine 1970’lerde başladı ve “Starsky & Hutch” ve “Jack of Hearts with Two Lady” gibi hit dizilerde rol aldı. Ancak uluslararası üne öncelikle 1990’larda Almanya’da da televizyonda hit olan “Güçlü Bir Aile” adlı sitcom sayesinde ulaştı. Yedi yıl boyunca Frank (Patrick Duffy) ile geniş bir karma aile kuran dul Carol’ı canlandırdı.