semaver
New member
Guido Maria Kretschmer için büyük üzüntü. Babasına veda etmek zorunda kaldıktan birkaç ay sonra tasarımcının annesi de öldü.
Ağustos ayının sonunda Guido Maria Kretschmer üzücü bir haber verdi: Instagram kanalında babasının geçen hafta öldüğünü yazdı. Fotoğrafını paylaştığı duygusal sözleri şöyleydi: “Sevgiyle, iyi huylu ve sıcaklıkla doluydu. Bana her zaman her şeyin mümkün olduğunu ve terbiyeli ve sevgi dolu olursan hayatı çok mutlu geçirebileceğini gösterdi.”
“Sen çok özlüyorum”
Şimdi, bu ciddi kayıptan sadece birkaç ay sonra, “Alışveriş Kraliçesi” yıldızı sevdiği birine yeniden veda etmek zorunda: Annesi öldü. Guido Maria Kretschmer de bunu Instagram profilinde duyurdu. Annesinin siyah beyaz bir fotoğrafına ilişkin paylaşımında şunları yazdı: “Bir hafta önce bugün, sevgili annem babamı cennete kadar takip etti.”
Bu kez de ölüm nedeni hakkında herhangi bir bilgi vermedi. 58 yaşındaki annesini dokunaklı satırlarla anıyor: “Tanıdığım en hoşgörülü, özgür ruhlu insandı. Hayatım boyunca bana sevgi, nezaket, takdir ve anlayış gösterdi ve benden hiçbir şey beklemedi. mutluyum. Beni her zaman koruduğun ve koşulsuz sevdiğin için teşekkürler anne! Seni çok özledim…”
Hayranlar yorum bölümünde başsağlığı dileklerini dile getirdi: Bir mesajda “En içten başsağlığı dileklerimle… artık ikisi de yeniden bir araya geldi” yazıyor. Bir takipçi şunu yazdı: “Çok üzgünüm. Artık anne-babanın olmamasının ne demek olduğunu biliyorum. Size bol güç ve yanınızda olan sevimli insanlar diliyorum.”