semaver
New member
Oyuncu yakında RTL orman kampına taşınacak ancak Felix von Jascheroff'un onu bekleyen özel bir macerası da var. GZSZ yıldızı evlenmek istiyor.
“Ben bir ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” bu ayın sonunda yayınlanacak. yeni bir tura çıktık. 19 Ocak 2024 Cuma günü orman kampı 17. sezonuna RTL'de başlıyor. Yıl başından kısa bir süre önce Köln yayın kuruluşu on iki katılımcının tamamını duyurdu. Bunlar arasında 20 yılı aşkın süredir “İyi Zamanlar, Kötü Zamanlar” dizisinde John Bachmann rolünü oynayan Felix von Jascheroff da var.
Aktör, Avustralya uçağına binmeden hemen önce özel olarak işine koyuldu ve kız arkadaşı Alexandra Sophie'den evlenme teklif etti. Çift bunu Pazar günü Instagram'da duyurdu. Müstakbel kocasının da paylaştığı fotoğrafta, müstakbel gelin, “En iyi arkadaşıma evet diyorum” diye yazıyor.
İçinde Felix von Jascheroff'u karlı bir manzaranın ortasında Alexandra Sophie'yi omzuna atarken görebilirsiniz. Yüzüğünü gururla kameraya doğru ve kendisine bakan köpekleri Lotte'nin ağzının önüne tutuyor. Gönderinin ayrıntılarına göre başvuru 23 Aralık 2023'te gerçekleşti.
Oyuncunun hayranları bu duyuru karşısında heyecanlandı. Yorumlarda tebrikler yağıyor. Birçok GZSZ meslektaşı da tebrik ediyor. Chryssanthi Kavazi, “Çooook güzel! Senin adına çok sevindim” diye yazıyor. Diğerleri gibi Nina Ensmann ve Anne Menden de kırmızı kalp emojisi bırakıyor.
Felix von Jascheroff'un ikinci evliliği olacak. 2017 yılında televizyon yıldızı, o zamanki ortağı Bianca'ya evet dedi ve iki yıl sonra Maldivler'deki plajda yeminini yeniledi. Kısa bir süre sonra aşk beklenmedik bir şekilde sona erdi. 2020 sonbaharında aktör, Alexandra Sophie ile yeni ilişkisini halka duyurdu.