“Hadi Dans” dansçı zihinsel sorunları ortaya çıkarıyor

semaver

New member
“Dans edelim” dansçının açık sözleri

Evgeny Vinokurov zihinsel sorunları ortaya koyuyor

06/20/2025 – 07:06Okuma Süresi: 2 dakika.

Kâr dansçısı Evgeny Vinokurov: 2019'dan beri birlikte Hadi dans edelim görmek için.

Resmi büyütmek

Kâr dansçısı Evgeny Vinokurov: 2019'dan beri “Let's Dance” da görüldü. (Kaynak: ImaGo/Christoph Hardt)

“Hadi Dans Et” Profesyonel Evgeny Vinokurov, en içteki bilgiler sunar. Instagram'da dansçı şimdi hayatının zor bir aşamasından bahsediyor.

Altı yıldır ünlüleri “Let's Dance” te dans etmeye getiriyor: Evgeny Vinokurov. RTL şovunda uzun yıllar da kendi erişimini artırdı. Yaklaşık 70.000 taraftar, önünde şimdi açıldığı ve özellikle kişisel hale geldiği 34 yaşındaki çocuğu takip ediyor.

Sakin bir görünüm ve düşünceli bir tavırla, Evgeny Vinokurov kendini yeni bir yazıda gösteriyor. Makalede, Vinokurov beş kişisel gerçek paylaştı – bir puan göze çarpıyor: “İki yıldır şiddetli depresyondaydım” diye yazıyor.

Bu süre zarfında Vinokurov profesyonel yardım aldı. Görünüşe göre depresyonun üstesinden gelebilirdi. Ayrıca öğrendiklerini zamanında duyurur. “Bugün biliyorum: Güç kalıcı değil, kabul ederek ortaya çıkıyor.” Ayrıca “zayıflığın en büyük güç olduğunu” öğrendi. Çünkü tam olarak “gerçek değişim” başlıyor.

Aktris Simone Thomalla ile birlikte “Let's Dance” in 18. sezonunda sekizinci sırada yer alan Vinokurov, görevinde 14 yaşında sadece Almanya'ya dans etmek için geldiğini söylüyor. Bu onu derinden şekillendirdi. Ayrıca akademik başarılarına hitap ediyor: Her zaman “1 kişilik bir öğrenciydi” çünkü “sistemin nasıl çalıştığı” hakkında erken anladı.

Yerli Rusların açıklığı birçok reaksiyonu tetikler. Simone Thomalla, görevin altında kalp emojilerini paylaşıyor. Bir hayran da şöyle diyor: “Seni çok ilham verici buluyorum.” Diğerleri katkıyı zihinsel sağlık konusunda kendi deneyimlerini rapor etmek için kullanırlar. Bir kullanıcı, “Bize kendinizden bu kadar çok bilgi göstermeniz harika! Çok dürüst ve bazen kolay değil. Bir noktada zayıf yönlerini göstermenin büyük bir güç olduğunu fark ettim.”