Hande Erçel’den duygusal paylaşım: ‘Gitgide sana benziyorum farkındayım…Çok güzelsin Anne!’

Beykozlu

New member
Oyuncu Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel, çaba ettiği hastalığa yenilerek 2019 yılında hayatını kaybetmişti…

Bugün Aylin Erçel’in doğum günü. Annesine olan hasreti her geçen gün biraz daha artan ünlü oyuncu bu özel günü toplumsal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla kutladı.

Hande Erçel fotoğrafın altına şu notu düştü:

“Hala o küçük kız çocuğusun sen,Benim içimde hissettiğim bütün aykırılıklarsın,heyecansın.Git gide sana benziyorum farkındayım,bunu epeyce seviyorum..Ve fazlaca güzelsin Anne..Yeni yaşın sonsuz denizlerde yüzerek geçsin “

İşte Türkiye’nin ve dünyanın en hoş ünlüleri ve onların hayatındaki ‘en özel’ bayanlar…

HÜRRİYET ARVİŞ, INSTAGRAM, BACKGRID USA, BACKGRID UK, DEPO PHOTOS

ANNESİ TOPLUMSAL MEDYAYI SALLADI

Oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül toplumsal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıran ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün annesinin fotoğrafları toplumsal medyada paylaşıldı. Anne-kızın benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Kimi toplumsal medya kullanıcıları, “Neslihan’ın hoşluğunu nereden aldığı aşikâr oldu” yorumunda bulundu.

Hoş oyuncunun annesinin Rus kökenli olduğu öğrenildi.

GÜYA KOPYASI

Burak Özçivit ile evli olan 34 yaşındaki Evcen’in, annesi Hatime Evcen’in gençlik senelerına benzerliği şaşkınlık yarattı. Birfazlaca toplumsal medya kullanıcısı Evcen’in olgunlaştıkça annesine daha epeyce benzeyeceği yorumunu yaptı.

GURBETÇİ AİLE

Evcen’in annesi Hatime Hanım ve babası Ramazan Beyefendi, Almanya’nın Solingen kentinde yaşayan gurbetçi bir aileydi. Evcen de 1986 yılında orada dünyaya geldi.

IRKÇI TAARRUZLAR SIRASINDA SIKINTI vakit içindeR

Ancak çocukluğu o periyotta doruğa çıkan ırkçı ataklar niçiniyle güç geçti. O denli ki, Solingen’te yaşayan Türklerin meskenleri, ırkçılar tarafınca ateşe verilmeye başlanınca, Evcen’in babası Ramazan Beyefendi ailesini korumak ve dikkat çekmemek için geceleri meskenin ışıklarını daima kapalı tuttu.

ANNESİ MESLEĞİNE DE TAKVİYE OLDU

Evcen, Yaprak Dökümü dizisiyle şöhrete kavuştu. Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Kısmı’nda okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti Evcen. Yani annesi onu hayatının bu değerli dönemecinde de yalnız bırakmadı, takviye oldu.

ANNE SEVGİSİNİ SIK SIK TABİR EDİYOR

Fahriye Evcen annesine olan büyük sevgisini bilhassa Anneler Günü paylaşımlarında toplumsal medya üzerinden de lisana getiriyor.

Amine Gülşe, annesinin doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Gülşe’nin annesine olan benzerliği dikkat çekti…

Amine Gülşe, fotoğrafın altına “Doğum günün kutlu olsun anneciğim… düzgün ki doğdun, düzgün ki varsın kaç sağlıklı, huzurlu ve memnun yıllare bir arada.. Seni inanılmaz fazlaca seviyorum… Allah seni başımızdan eksik etmesin, Amin” notunu düştü.

KİM DER Kİ ANNE KIZ

İpek Açar’ın 2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan’dan olan kızı Aslı Gönül 19 yaşında bir genç kız!

Aslı Gönül, Instagram sayfasında annesi ile fotoğrafını paylaştı. Anne kızın benzerliği gorenleri şaşırttı…

İKİZ GİBİLER

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu annesi Süheyla Hanım ile bir arada çekilen üç tane fotoğrafına Instagram sayfasında yer verdi. Bekiroğlu’nun “analı- kızlı” bildirisiyle yaptığı bu paylaşımına hem beğeni tıpkı vakitte yorum yağdı.

INSTAGRAM

Bekiroğlu ile annesi Süheyla Hanım’ın genç görünümü ve ikisinin birbirine benzerliği de takipçilerinin gündeminde birinci sıraya yerleşti.

INSTAGRAM

Bir takipçi “Ayırt etmek güç. Anne kendinden kopyalamış” yorumunu yaparken bir öbür takipçi de “Uygulama ile kendini yaşlandırmış sandım. Bu nasıl benzerlik” diye yazdı.

Bir takipçi “Ayırt etmek güç. Anne kendinden kopyalamış” yorumunu yaparken bir öteki takipçi de “Uygulama ile kendini yaşlandırmış sandım. Bu nasıl benzerlik” diye yazdı.

INSTAGRAM

İREM’İN ANNESİ

Müzikçi İrem Derici, Instagram hesabından annesiyle çekilen çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü müzikçinin annesiyle olan benzerliği dikkat çekti.

Annesi Jale Ediz ile birlikte çekilen fotoğrafını toplumsal medya hesabından yayınlayan Derici, “Annem ve ben” notunu düştü.

ANNESİNİN KIZI

Oyuncu Gizem Karaca annesi ile fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Annesinin yeni yaşını kutlayan Karaca, fotoğrafın altına şu notu düştü:

“İyi ki doğmuş benim hoş Annem! Yeterli ki benim annem olmuş… Doğum günün kutlu olsun annem kaç keyifli, huzurlu, sağlıklı yaşlara…”

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ünlü müzikçi Demet Sağıroğlu annesinin doğum gününü toplumsal medya hesabından kutladı. Sevilen müzikçi Demet Sağıroğlu paylaştığı çocukluk fotoğrafıyla annesinin doğum gününü kutladı.

‘İyi ki doğdun anneciğim, güzel ki yeterli ki senin kızın oldum. ‘ iletisiyle bu fotoğrafını yayınlayan Sağıroğlu’na ve annesine takipçileri yeterli dileklerde bulundu.

Hoş oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve annesi Hale Temizyürek.

Tekçe Akalay ile annesi Yasemin Ergün

Buse Terim kızı Nil’in kendisine olan benzerliğini yıllar evvel çekilen bir fotoğrafla gözler önüne serdi.

Terim kendi çocukluk fotoğrafını “Artık kızımın bana da benzediğini kabul eder misiniz? notu ile paylaştı.

Şebnem Çapa 17 yaşında çekilen fotoğrafını kızı Ceylan’ın tıpkı yaşlarındaki fotoğrafı ile karşılaştırdı.

Anne Çapa, fotoğrafın altına “İkimizde 17 benziyor muymuşuz?” notunu düştü.

Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül annesiyle bir arada çektiği bu pozun Instagram hesabında paylaştı.

Genç oyuncu Türkü Turan da sık sık annesiyle çekilen pozlarını toplumsal medyada paylaşıyor

Meryem Uzerli’nin babası Türk annesi Alman.

Alman bir anne ve Türk bir babanın çocuğu olan ünlülerden biri de Selma Ergeç.

Ergeç’in annesi en keyifli gününde yanındaydı.

Elçin Sangu annesiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı Insragram sayfasında paylaştı.

Elçin Sangu’nun ‘Anne anne anneciğimmm’ notuyla yayınladığı fotoğraf kısa müddette onlarca kişi tarafınca beğenildi.

Genç oyuncunun takipçileri, anne Sangu’ya da övgüler yağdırdı.

Mesken bayanı Hülya Hanım’ın kızı oyunculuğu ve sunuculuğu ile göz dolduran başarılı bir isim.

Magazin basınına uzak kalmayı yeğleyen Hülya Hanım, Berna Laçin’in annesi.

Mesken bayanı olan Asuman Şıkel’in kızı ünlü bir model.

Birinci sefer Çağla Şıkel’in birincilik tacını taktığı gece görüntülenen Asuman hanım kızını bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Naime Hanım’ın kızı delicesine sevdiği adamla evlenip, podyumlara veda eden ünlü bir model.

Kızıyla duyduğu gururu her fırsatta lisana getiren Naime Hanım, Demet Şener’in annesi…