Harald Prinz von Hohenzollern düğünden kısa bir süre sonra öldü

semaver

New member
Hamile eş kaybı yas tutar

Harald Prinz von Hohenzollern düğünden kısa bir süre sonra öldü

25.06.2025 – 20:57Okuma Süresi: 2 dakika.

Josefa von Hohenzollern, kocası Harald Prinz von Hohenzollern'in kaybını yas tutuyor.

Resmi büyütmek

Josefa von Hohenzollern, kocası Harald Prinz von Hohenzollern'in kaybını yas tutuyor. (Kaynak: Facebook.com/josefa.vhohenzollern)

Sadece sonbaharda evlendiler, gençleri dört gözle bekliyorlardı. Ancak Harald Prinz von Hohenzollern artık çocuğunun doğumunu deneyimlemeyecek.

Ekim 2024'te Leonberger Kreiszeitung'dan Hohenzollern'den Josefa, “İki yıl önce Harald ile tanıştım. Benim için ilk bakışta aşktı” dedi.

Kısa bir süre sonra çiftin ilk çocuklarını birlikte beklediği bilindi. Ancak önümüzdeki ay doğumdan kısa bir süre önce, Hohenzollern'den Josefa kocasını yas tutmak zorunda. Politikacının Çarşamba günü Instagram'da yaptığı açıklamada, Prens Harald von Hohenzollern 63 yaşında öldü.

“Bu kayıp beni çok derinden vuruyor. Yas almak, veda etmek ve doğmamış çocuğumuz için orada olmak için zamana ihtiyacım var,” diye yazıyor 50 yaşındaki kocası ile fotoğraf kolajından.

Memleketi Leonberg vatandaşları şunları ekliyor: “Bu yüzden önümüzdeki günlerde seçim kampanyasından ve sosyal medyadan çekileceğim. Umarım bu molayı anlamanızı ve sempati ve desteğiniz için kalbimin dibinden teşekkür ederim.”

Josefa von Hohenzollern, geçen Cuma günü Leonberg Şehri Belediye Başkanı olarak adaylığını resmen duyurdu. Yürürlükteki FDP politikacısı, bir seçim zaferinde yerel siyaseti ve aileyi daha fazla uzlaştırmak için çalışmak istediğini açıklamıştı.

50 yaşındaki “şarkı söyleyen belediye başkanı” olarak bilinir. On iki yıl boyunca belediye binasını Bavyera Ormanı'ndaki ev topluluğu Kollnburg'da yönetmişti. Bu süre zarfında, internette şarkıcı Rainhard Fendrich tarafından “Weus'd A Herz Hast Wia a Bergwerk” şarkısının kapak versiyonunu yayınladı.