semaver
New member
“Giovanni Zarrella Show”un yeni baskısı Cumartesi akşamı ZDF’de yayınlandı. Vanessa Mai’nin sahnede üç kez şarkı söylemesine izin verildi – ancak yalnızca bir ekip soru sordu.
“Bu gece Selfie von” ile Vanessa Mai, o akşam ilk kez sahneye çıktı. Sahneye dar, mavi deri bir elbise ve gümüş çizmelerle girdi. Onlara dört dansçı eşlik etti, duman yükseldi, sahne neon renklerle parıldadı. Ama bu gerçekten klasik anlamda bir elbise miydi yoksa üst ve eteğin modaya uygun bir kombinasyonu muydu?
Yakından bakarsanız şunu gördünüz: Açıkça söylemek gerekirse, kıyafet düğmelerle birbirine bağlanan iki parçadan oluşuyordu. Vanessa Mai’nin göğüs boyutunun hemen altında çok ince bir optik çizgi oluşturuldu. Şarkıcı sahnede dans ederken, her zaman havadar görünümün çıplak teni ortaya çıkardığı anlar olmuştur.
Twitter’daki bazı yorumcular da kaçırmadı. Ancak Vanessa Mai’nin elbisesinin “yırtıldığını” iddia ettiler. Görünüşe göre, dinamik performans nedeniyle yan taraftaki bir veya iki düğme gevşemiş. İzlenim, 30 yaşındaki kişinin tekstil ürünlerini çok şiddetli bir stres testine maruz bıraktığı şeklindeydi.
Mai nihayet şarkısını bitirdiğinde, sunucu Giovanni Zarrella ona ZDF müzik şovunun koltuğuna kadar eşlik etti. Şarkıcının kıyafetini ne sıklıkla ayarlamak zorunda kaldığı dikkat çekiciydi. Çok kısa etek ve dar kesim görünüşe göre otururken sorun çıkarıyordu. Moderatör, Berlin’deki Adlershof stüdyosundaki sohbeti başka bir şeye – “Bu geceden Selfie” metninden bir pasaja yönlendirdi.
Vanessa Mai flört etme girişimlerini “rahatsız” buldu.
Giovanni Zarrella metnin satırını okudu ve Vanessa Mai’ye “Ben sadece seni istedim ama sen beni görmedin” diye sordu: “Sevgilin mi gitti?” “Evet,” diye onayladı, bunun üzerine ZDF sunucusu, hit şovun seyircileri arasında oturan kocası Andreas Ferber’e doğru şaka yaptı: “Onları nasıl göremezsin?”
Vanessa Mai cevabı kocasının yerine devraldı ve seyirciyi bir anekdotla şaşırttı: “Çok rahatsız oldum” dedi. Andreas Ferber’i “kesinlikle” istiyordu ve bu nedenle ona “süper, süper” atıyordu. Ancak saldırgan flört başarısız oldu ve Ferber ancak daha sonra ona göz kulak oldu: “Bıraktığımda kendi kendine geldi. Erkekler durdu.”
En hareketli anlar seyircilerden geldi.
Bu akşamki son performansı değil. Ayrıca bulutsuz şarkısı “Hotel Tropicana” için tekrar sahneye çıktı, seyirci şarkıyı izleyici oyuyla seçmişti. Ayrıca Vanessa Mai, gösterinin sonunda Giovanni Zarrella ile birlikte kaldırma figürü içeren bir müzikal numarayı seslendirdi. Ama gecenin en duygusal anıyla başkası ilgilenmeli…
Jaqueline, Viktoria, Renate ve Michael, ünlü olmayan dört stüdyo konuğu bundan sorumluydu. Küçük Viktoria tek bir oyuncuyla açıkladı: “Doğduğumda annem için en güzel an buydu. Artık büyükannem ve büyükbabam olmadığı için biraz üzgündü. Ama sonra Renate ve Michael ile tanıştık, işte oradaydım. Üç yaşındayım – o zamandan beri benim için büyükanne ve büyükbaba oldular.”