semaver
New member
Harry ve William kardeş olalı uzun zaman oldu. Prensler anlaşmazlığa düşmüştür ve şimdi yeniden birbirlerini bulmuşlardır.
Şimdi sanal olarak da olsa bir araya geldiler. Anneleri merhum Prenses Diana buna sebep oldu. 1 Temmuz 2023’te 62 yaşında olacaktı. Bir gün önce de aynı isimli yardım kuruluşunun Diana Ödülleri sahiplerini buldu. Diana’nın oğulları artık ödül kazananları onurlandırmaktan sorumluydu.
Prens Harry, ödül töreninde dört kazananla bir araya geldi. Archewell web sitesinde, “Bu ayın başlarında, Prens Harry, Los Angeles’ta, gençleri önemli bir sosyal sorun etrafında bir araya getirmek için tasarlanmış bir mihenk taşı programı olan Conversations for Change’e ilk kez bizzat katılan mezunlarla bir araya geldi.” Tartışmadan önce, bu yılki Diana ödüllü dört kişiye sertifikalarıyla sürpriz yaptı.”
“Mirasınız ilham vermeye devam ediyor”
38 yaşındaki konuşmasında 1997’de ölen annesini hatırladı: “Toplandıkça, annemin gençlerin dönüştürücü gücüne olan derin inancını hatırladım. Statükoya meydan okuma konusundaki eşsiz yeteneklerini fark etti. ve daha kapsayıcı ve merhametli bir toplum kurmak için ayağa kalkın. Onun mirası, bugünün karmaşık dünyasında nasıl yol alınacağına dair ilham vermeye ve örnek olmaya devam ediyor.”
Prens William da sanal olarak konuştu. 41 yaşındaki diğer şeylerin yanı sıra, “Bugün tüm gençlerin anlamlı bir değişim yaratma gücünü tanıyoruz” dedi. Daha sonra tüm ödül kazananlara başarıları için teşekkür etti ve “karakterlerini, tutkularını ve bir şeyleri değiştirme kararlılıklarını” onayladı.
Prens William’a göre, kazananların hikayeleri “Diana Ödülü gibi organizasyonların neden bu kadar önemli olduğunu” hatırlatıyor. Bu nedenle, dünyayı “değiştirebilmeleri” için “gençlere yatırım yapmalısınız”. William, “Annem bu inancı paylaştı ve onun adına bunu ileriye taşımaktan gurur duyuyorum” dedi.
Kavga eden kardeşlerin olay nedeniyle anlaşma yapıp yapmadıkları veya olayın perde arkasından yakınlaşıp yakınlaşmadıkları bilinmiyor. Ama tekrar tekrar, Harry ve William’ın birleşmiş gibi görünmesini sağlayan, anneleri Diana’nın anılarıdır. Tam olarak iki yıl önce, aynı zamanda Lady Di’nin doğum günüydü ve bu, ortak bir görünüme yol açtı – o sırada, Londra’da kardeşlerin annelerinin bronz bir heykelinin açılışını yaptıkları kişisel bir toplantı da dahil.