semaver
New member
Kral III. Charles kanser hastasıdır. Bu rapor yalnızca İngiliz kraliyet ailesini şok etmekle kalmadı. Dünyanın her yerinden hayranlar ona iyi dileklerini iletiyor.
Pazartesi akşamı Buckingham Sarayı endişe verici bir haber yayınladı: Kral III. Charles. kanseri var. Bu, iyi huylu prostat büyümesi nedeniyle yakın zamanda hastanede tedavi gördüğü sırada keşfedildi. Sonraki teşhis testleri bir tür kanser tespit edecekti.
Açıklama yayınlanır yayınlanmaz endişeli hayranlar konuştu. Birçok kişi krala acil şifalar diledi. Instagram'da bir kullanıcı, “Gerçekten bir ailenin alabileceği en kötü haberlerden biri. Tüm dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum” diye yazdı. Başka bir kullanıcı, “Majesteleri'ne hızlı bir iyileşme diliyorum ve bu süre zarfında olumlu düşünceler gönderiyorum” dedi.
Ayrıca şunları da okuyun: “Harika bir adam. Size hızlı bir iyileşme diliyorum. Bunu ulusla paylaştığınız için teşekkür ederim – başkalarına kontrol olmaları için ilham verecek bir ilham.” Diğerleri de ona açık sözlülüğünden dolayı teşekkür etti. Bir hayran, “Bunu dünyayla paylaşması çok cesur” diye övgüde bulundu. Bir başkası, “Yolculuğunu paylaşma kararı şüphesiz başka erkeklerin de kontrol altına alınmasına yol açacak” dedi.
“Bütün ülke ona en iyisini diliyor”
Pazartesi akşamı da tanınmış isimler konuştu. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, aynı zamanda devlet başkanı olan Charles'a acil şifalar, tam ve hızlı bir iyileşme diledi. “Hiç şüphem yok ki hızla eski gücüne kavuşacak ve tüm ülkenin ona iyi dilekler diyeceğini biliyorum.”
Kanada Başbakanı Justin Trudeau şöyle yazdı: “Ona en iyi dileklerimizi gönderiyoruz ve hızlı ve tam bir iyileşme olmasını umuyoruz.”
“O harika bir adam”
Donald Trump da kralın teşhisine ilişkin yorum yaptı. “O, başkanlığım sırasında iyi tanıdığım harika bir adam ve hepimiz onun hızlı ve tam iyileşmesi için dua ediyoruz!” kendi çevrimiçi ağı Truth Social'da yazdı.
Joe Biden da konuştu. ABD Başkanı, Kral'ın kanser teşhisi konusunda “endişeli”. Las Vegas, Nevada'daki bir randevu sırasında bir muhabirin hastalığıyla ilgili sorusuna şöyle yanıt verdi: “Onun için endişeleniyorum. Teşhisi yakın zamanda öğrendi ve yakın zamanda Charles'la konuşabilmeyi umuyor – ” Kısmetse”.