Heidi Klum, eleştirilere rağmen Leni ile Intimissimi iç çamaşırlarıyla poz veriyor

semaver

New member

Heidi Klum ve kızı Leni Klum yine başardı: Anne-kız ikilisi, tüm eleştirilere rağmen yeni bir iç çamaşırı koleksiyonu sunuyor.

Eleştirmenlerin ne düşündüğünü umursuyor gibi görünmüyorlar: Heidi Klum ve en büyük kızı Leni Klum şehvetli ve açık iç çamaşırlarıyla bir kez daha kamera karşısına geçtiler. 49 yaşındaki ve 18 yaşındaki iç giyim markası Intimissimi’nin yeni kampanyası kapsamında, hafif giysilerde beyaz dantel ve narin lila renklerinden oluşan yeni koleksiyonunu sunuyor.

Ortak iç çamaşırı kampanyası uygunsuz mu?

İtalyan markasının marka elçileri olarak, iki Klum kadınının iç çamaşırlarıyla reklam afişlerinde ve diğer pazarlama materyallerinde ilk kez birlikte görünmeleri değil. En son, 2022 sonbaharında ikili, sonbahar ve kış koleksiyonunun açıklayıcı fotoğraflarla modeller olarak reklamını yapmıştı.

Ancak bunun için özellikle ABD’de bazı sert eleştiriler yağmıştı. Diğer şeylerin yanı sıra, ABD’li talk show sunucusu Howard Stern gibi eleştirmenler, anne ve kızının kendilerini kamera önünde yarı çıplak göstermelerini uygunsuz buldu. Sosyal medyada bazıları PR kampanyasını “garip” ve “rahatsız edici” olarak nitelendirdi.

Leni Klum’un eleştirmenlere söylemek zorunda olduğu şey bu

Leni Klum, genç yaşına rağmen o dönemde kritik geri bildirimlerle profesyonelce ilgilendi. Annesinin geleneksel Cadılar Bayramı partisinde ABD portalı “Page Six”e şunları söyledi: “Dürüst olmak gerekirse, tepkilerle ilgilenmedim.” Kampanyadan çok memnun ve annesiyle harika bir gün geçirdi. 18 yaşındaki gazetecilere annesiyle çalışması hakkında “Onu seviyorum. O bir ilham kaynağı. Bana verdiği tavsiyeler, nasıl çalıştığı, onunla ilgili her şey” dedi. “Onunla ateş etmeyi seviyorum.”

Leni Klum sadece modellik kariyerini zorlamakla kalmıyor, Ağustos 2022’den beri New York’ta yaşıyor ve orada iç mimarlık okuyor. Bir yandan üniversiteye gidiyor olması ünlü annesini gururlandırıyor. 49 yaşındaki Mart ayı başlarında “People” dergisine şunları söyledi: “Kızımla ve onun modelliğiyle gurur duyuyorum. Ve yandan çalışıyor, şimdiden sallıyor.”