semaver
New member
Heidi Klum’un GNTM makyajında da yaptığı bir şey var, renk bile kullanılıyor. Adaylarla puan toplayabilir ama izleyicilerle değil.
“Almanya’nın Bir Sonraki Top Modeli” ile her şeyden önce, hayranların çoğunu ekranlara çeken bir bölüm: büyük makyajın gerçekleştiği zaman. Adaylar bazen aşırı tip değişikliklerine maruz kalıyor, omuz hizasındaki saçlar pixie kesilebiliyor ya da bir sarı tonu parlak bir kırmızıya dönüşebiliyor.
Bu yıl bir prömiyer vardı – Heidi Klum halletti: Jüri başkanı da profesyonellerin eline geçti ve yeni bir saç stilini gözden kaçırdı. 49 yaşındaki oyuncu, “Ben de yeniden farklı bir şeyler yapmak istiyorum.
Bir kuaför önce uzun yelesinin yaklaşık 15 santimini kesti. Ama hepsi bu değildi: Sonunda saçında da daha açık bir sarı vardı. Aşağıdaki Instagram videosunda öncesi ve sonrası karşılaştırmasını görebilirsiniz.
“Değişiklik nedeniyle”
Makyaj sırasında adaylar, Heidi Klum’un da bir değişiklik yapıyor olmasından etkilendi. Model çömezleriyle dayanışma gösterdiği için onu kutluyorlar. Öte yandan seyirciler daha az hevesli: Bir Twitter kullanıcısı, “Heidi’nin saçları değişiklik nedeniyle daha yeni ağartıldı” diye yazıyor. “Heidi ayrıca saçının çok büyük bir değişiklik olacağını düşünüyor” ve “Şu anda o kadar çok saç dökülmüyor” diyor diğer ikisi.
Hatta bir üçüncüsü, eski sarışın tonunun daha iyi göründüğünü düşünüyor. Bir başkası çok daha aşırı bir değişiklik isterdi: “Heidi peri kesip saçını siyaha boyasa harika olurdu.”
Heidi Klum’dan farklı olarak aşırı tip değişikliğiyle gerçekten arkadaş olması gereken adaylardan biri de Selma. Uzun kahverengi saçları şeker renginde bir kefal olmuştu. Yeni saç stilini ilk kez gördükten kısa bir süre sonra “Bunu bir şekilde gerçekten zor buluyorum ama bu çok farklı, ilk başta kendimi tanıyamadım” dedi.