Heidi Klum, Tom Kaulitz'le birlikte 'Yatak Odasında Spor' ile formda kalıyor

semaver

New member

Model Heidi Klum, kocası Tom Kaulitz'le olan seks hayatını özgürce anlatıyor. Tokio Hotel'in yıldızı onun yatakta “eşit ortağıdır”.

Heidi Klum mutluluğu kocası Tom Kaulitz'e aşık oldu. 2019 yılında model ve Tokio Oteli müzisyeni İtalya'da evlendiler ve beş yıl sonra bile halka açık yerlerde ve Instagram'da hâlâ birbirlerine derinden aşık görünüyorlar. Klum'un açıkladığı gibi, 35 yaşındaki oyuncu 51 yaşında hala bu kadar formda olmasının kısmen nedeni.

Her ne kadar dört çocuğu da onu aktif tutuyor olsa da, kondisyon söz konusu olduğunda başka bir şey daha önemli gibi görünüyor. Klum, The Times'a verdiği röportajda birkaç kez “Benim daha genç bir kocam var” diye vurguladı ve şöyle açıkladı: “Yatak odasında egzersiz yapmak en sevdiğim egzersizdir.” Seks hayatının iyi olup olmadığı sorulduğunda ise şöyle diyor: “Çok iyi. Kocam benim eşit partnerim.”

Evliliğinden memnun olmasına rağmen Klum, kendisinden 16 yaş küçük bir adamla birlikte olduğu için sık sık dışarıdakiler tarafından eleştiriliyor. Ancak bunun kendisine fazla yaklaşmasına izin vermiyor gibi görünüyor: “Kalın bir cildim var. Eve geldiğimde gürültüyü engelleyebilirim, kapıyı kapatabilirim ve çocuklarla barbekü yapabilirim” diye açıklıyor.

Klum röportajında model olarak yaptığı çalışmalardan da bahsediyor. Tasarımcıların onu giydirmesini ve görünüşünü değiştirmesini seviyor. Ancak Tom Kaulitz'in onun belirli bir görünüşünü tercih ettiğini bildiriyor: “Kocam beni her zaman pembe mini etekle görmek ister.” Öte yandan ne giydiği onun için önemli görünmüyor: “Her şeyi giyebilir. Onu takım elbiseyle ya da yırtık kot pantolonla seviyorum; ama tercihen çıplak.”