Heidi Klum’a ağır iddia

semaver

New member
Tek bir jest tüm kariyerini şekillendirdi. Şimdi Tessa Bergmeier, orman kampında GNTM’de geçirdiği zaman hakkında konuşuyor ve Heidi Klum hakkındaki ayrıntıları açıklıyor.

ProSieben 12 Mart 2009’da “Almanya’nın Bir Sonraki Top Modeli”nden bir video alıntısı için “Tessa parmağını çıkarıyor” diye yazmıştı. Bu jestle, o zamanlar 19 yaşında olan Tessa Bergmeier, tüm zamanların en ünlü GNTM katılımcılarından biri oldu. Modelden bahsederken neredeyse 15 yıldır söyleniyor: Heidi Klum’a orta parmağı gösteren buydu! Şu anda bile, 33 yaşında orman kampında otururken, geçmişin konusunu bırakmıyor.

Orta parmak hakkındaki gerçek

Aranan bir erkek model olan Papis Loveday, Tessa ile GNTM’de geçirdiği zaman hakkında konuşur. Ona orta parmak hikayesinin çarpıtıldığını söyler. Çünkü aslında parmak Heidi Klum’a değil, onu dışarı atıldıktan sonra ağlarken kameraya çeken bir kameramana aitti. Ancak devam filminde farklı bir şekilde tasvir edildi. Tessa, “Beni kandırdılar! Bunu adil bulmadım. Beni nasıl bir duruma sokmak istediklerini anlamadım,” diyor Tessa.

Tessa Bergmeier, 2009 yılında GNTM'de yer aldı.
Tessa Bergmeier, 2009 yılında GNTM'de yer aldı.

Tessa Bergmeier, 2009 yılında GNTM’de yer aldı. (Kaynak: imago stock&people)

33 yaşındaki oyuncu, “Sırf kendime güvendiğim ve ne yapabileceğimi bildiğim için beni bir canavara dönüştürdüler. Bunu kibirli, kibirli olarak çevirdiler ve sonra beni bir kaltak olarak da gösterdiler” diye hatırlıyor. “Dışarıdaki herkes beni tanıyordu ve benden nefret ediyordu.” Orman telefonunda Tessa konuyu daha da ileri götürüyor: “Gösteriden ayrıldığımda kariyerim üzerinde büyük etkisi oldu. Hamburg’da modelliğe devam edemedim. Artık hiçbir müşteri beni istemiyordu.”

O zamanlar şöyle yazıyordu: ‘Tessa Bergmeier şovu Heidi Klum’dan çalıyor.'” Ancak GNTM patronu kendisini spot ışığında görmeyi tercih ederdi. Benden – ve o bundan hoşlanmadı,” diye devam ediyor Tessa. “Ondan daha fazla parlayamazsın. Dikkatini çekmemelisin.”

“Sadece kendini düşünüyor”

Babalar da öyle görüyor. Heidi Klum ile benzer deneyimler yaşamıştı. Diğer şeylerin yanı sıra 2018’de GNTM’de podyum koçu rolünü üstlendi. “Sadece kendini düşünüyor. Bence Bruce, Jorge, Armin, Peyman, ondan daha güçlü oldukları için hepsini dışarı attı.”

Bruce Darnell ilk yargıçlarından biriydi.
Bruce Darnell ilk yargıçlarından biriydi.

Bruce Darnell ilk yargıçlarından biriydi. (Kaynak: imago)

Ayrıca adaylara Heidi Klum da gülüyor. “Gücün kötüye kullanılması,” diyor Tessa. “O da umurunda değil. Kızları umursamıyor, arkalarındaki hayatları umursamıyor. O buz gibi. İş, iş, iş.” “Ne kadar buzlu ve acı bir şekilde soğuk, ne kadar sahte olduğunu” gördü. Empati kuramıyorsun. “Aslında bunun arkasında gerçekten şeytan var.”

“Hep duygularımla baş başa kaldım”

Tessa ayrıca Jolina Mennen ile kast gösterisinden sonraki zamanı hakkında konuşuyor. “19 yaşımdayken ‘Germany’s Next Top Model’ programındaydım ve hala orospuyum ve bir yerlere çok fazla saldırganlık getiren biriyim, ama o kadar da değilim.” Ancak GNTM’den önce bile Tessa zor zamanlar geçirdi. Ailesi onunla bunalmıştı. “Daha iyisini bilmiyorlardı,” diye düşünüyor bugün.

Tessa’nın okulda da sorunları vardı. “Herkesin beni sevmesi gerektiğini düşünürdüm ama kimse beni sevmiyordu. Okulda.” Sınıf arkadaşları saçını çekti, kaburgalarını kırdı ve çantasını çöpe attı. “Öğretmenim bütün sınıfa akli dengesi bozuk olduğumu söyledi.”

Gömülü içerik simge resmi

Göm