Heinz Hoenig: Oyuncu özel kilometre taşını kutluyor

semaver

New member
“Hayata geri dön”

Heinz Hoenig önemli kilometre taşını kutluyor

29.01.2025 – 8:03Okuma Süresi: 2 dakika.

Heinz Hoenig: Aktör sağlık açısından şiddetle vuruldu.

Resmi büyütmek

Heinz Hoenig: Aktör sağlık açısından şiddetle vuruldu. (Kaynak: Christian Charisius / DPA)

Heinz Hoenig neredeyse bir yıldır sağlık sorunları ile mücadele ediyor. Ancak aktör şimdi iyileştirme yolunda.

Heinz Hoenig ve ailesinin arkasında zorlu bir zaman var. Aktör geçen yıl birkaç kez ameliyat edildi ve birkaç ay hastanedeydi. Karısı Annika Kärsten-Hoenig eğitimli bir hemşire olduğundan, film yıldızı artık evde rahatlayabilir. Ve görünüşe göre başarı ile: 73 yaşındaki şimdi ilerleme gösterdi.

Tekerlekli sandalyede birkaç ay sonra, Heinz Hoenig şu anda bir rilatör yardımıyla bağımsız olarak adımlar atmayı öğreniyor. Bu, bir Instagram videosunda karısı tarafından belirtildi. Hoenig'in bir sandalyeden nasıl yükseldiğini ve daha sonra bir mutfak adası etrafında dikkatlice koştuğunu gösterirken, Annika Kärsten-Hoenig onu ateşler. “Hadi gidelim bebeğim, sallıyorsun,” 39 yaşındaki kocasını motive ediyor. Survivor grubunun klasik “Kaplan Gözü” arka planda çalışıyor.

“Bak, baba koşuyor,” Anika Kärsten-Hoenig iki oğlu birlikte çağırıyor. Etkileyici açıkladığı gibi, aile için son derece duygusal bir andır: “Dostum, hemen ağlamaya başlıyorum.” Daha sonra Heinz Hoenig biraz dans bile yapıyor – ama otururken. Sıcak bir şekilde gülüyor, şarkı söylüyor. “Hayata geri dönün,” diye yazıyor Kärsten-hoenig video hakkında.

Yorum sütununda şunları ekliyor: “Bu noktaya kadar yol, aksine daha kolay değildi. Birçok gözyaşı ve karanlık saatlerle karakterize edildi.” Ayrıca şöyle vuruyor: “Hala gidecek uzun bir yol var – ama her yol ilk adımla başlıyor.”

Heinz Hoenig'in iyileşme sürecine ilişkin içgörü için çok fazla övgü ve cesaret var. “Siz savaşçılara ne kadar çabuk geri döndüğünüzü, birisi bunu önce yapmak zorundasınız,” diye yazdı birisi. “Harika! Her zaman açık ve pes etmiyorum,” diye Cheer başka bir hayran. “Devam et!”, Ayrıca okuyabilirsiniz.