Heinz Hoenig videoda ağlamaya başlıyor

semaver

New member

Aktör Heinz Hoenig, hastanede kalmanın getirdiği stresi evde atlatmaya çalışıyor. Şimdi karısı onun yeni fotoğraflarını internette yayınlıyor.

Baharda aktör Heinz Hoenig'in hastaneye kaldırılması gerekti. Acil bir operasyona ihtiyacı vardı ve geçici olarak komadaydı. Daha sonra büyük bir operasyonla yemek borusu çıkarıldı. Daha sonra klinikte iyileşmek için haftalar harcadı, harekete geçmesi gerekti ve ayrıca konuşmasını yeniden eğitmek zorunda kaldı.

73 yaşındaki adamın durumu yeterince stabil hale gelir gelmez aortta yeni bir ameliyat gerçekleştirilecek. Ancak bu gerçekleşmeden önce Heinz Hoenig'in eve gitmesine izin verildi. Bir ambulans onu Berlin'den, çiftin üç yaşındaki Juliano ve bir yaşındaki Jianni adlı iki oğluyla birlikte yaşadığı Harz Dağları'ndaki Blankenburg'a götürdü.

Heinz Hoenig'in eşi Annika Kärsten-Hoenig, eve döndüğünde ara sıra Instagram'da yeni günlük hayatına dair bilgiler veriyor. Çiftin Pazartesi günü planı kurabiye pişirmekti ve sonrasında bunun videolarını da yayınladılar.

Hamuru yoğurdu ve kocası da kesilmesine yardım etti. Bu sırada Ben E. King'in “Stand by me” şarkısı çalıyordu. Kamera çekimdeyken Annika Kärsten-Hoenig, daha sonra düğün danslarını yaptıklarını söyledi. “Bu çok büyük bir rakamdı. Benimle tekrar evlenir misin?” 73 yaşındaki çocuğa sordu. Heinz Hoenig daha sonra duygulandı, gözlüğünü çıkardı ve gözyaşlarına engel olamadı. Karısı onu teselli etmek ve ona sarılmak için yanına oturdu.

Annika Kärsten-Hoenig kocasının tüm bakımını üstlendi. Çünkü henüz sağlık sigortası yok. “Bu, günün 24 saati, günün 24 saati onun yanında olmak anlamına geliyor. Bunu uzun vadede iki küçük çocuğumuzla ne ölçüde yapabileceğim henüz belli değil. Her birine adaleti sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Birkaç hafta önce Bild gazetesine verdiği demeçte, kendisi eğitimli bir hemşire; bu da evden taburcu olmanın ön şartıydı.

Sağlık sigortasının olmaması nedeniyle yüksek klinik masraflarını karşılamak için bağış sayfası açıldı. Bağış hedefi birkaç kez yükseltildi ve şu anda 500.000 Euro'ya ulaştı; bunun 181.465 Euro'su zaten toplandı (5 Kasım 2024, 08:49 itibarıyla).