Heinz Hoenig'in en büyük çocuklarıyla teması yok: Bu biliniyor

semaver

New member
İlk evliliği hakkında bilinenler bunlar

Heinz Hoenig ve büyük çocuklarıyla tartışması

18.12.2024 – 14:57Okuma süresi: 3 dakika

Heinz Hoenig: Aktörün dört çocuğu var.

Resmi büyüt

Heinz Hoenig: Aktörün dört çocuğu var. (Kaynak: IMAGO/Christoph Reichwein (crei))

Haberleri takip et
Paylaş menüsü açık
Makaleyi paylaş

Heinz Hoenig'in dört çocuğu var. Ancak yalnızca en küçük iki çocuğuyla teması var. Aile kavgasının arkasında da bu var.

Bunlar insanların oturup farkına varmalarını sağlayan sözlerdi. Heinz Hoenig geçtiğimiz günlerde sağlığı, geleceğe yönelik planları ve yaklaşan Noel hakkında “Bunte” dergisine konuştu. Aktör, tatilini eşi Annika Kärsten-Hoenig ve iki oğulları Jianni ve Juliano ile Harz Dağları'ndaki evinde geçiriyor. Diğer iki çocuğu orada olmayacak.

“Burada dürüst oluyorum: Lukas ve Paula işin dışında, hayatımın dışındalar. Kendi işlerini yapıyorlar. Kimse benimle iletişime geçmedi, hepsi bu!” dedi 73 yaşındaki adam. Lukas ve Paula, Heinz Hoenig'in ilk evliliğinden geliyor.

Oyuncu, ilk eşi İsviçreli seyahat acentesi Simone Zimmerli ile 1988 yılında evlendi. İki yıl önce Zürih'teki havaalanında tanışmışlardı. 23 yıl evli kaldılar. Evlilikleri iniş ve çıkışlarla karakterize edildi. Bir keresinde “Yaklaşık 5.248 kez boşandık. Bunu birbirimizle yapamayız ama birbirimiz olmadan asla yapamayız” dediler. Heinz Hoenig şunu itiraf etti: “Boşanmamızı yıllardır planladık ama başaramadık.”

Zorlu ilişkilerine rağmen her zaman kendilerini toparladılar ve 2010 yılında evlilik yeminlerini yenilediler. Simone Hoenig-Zimmerli o dönemde kendinden emin bir şekilde “Artık eski hikayeleri yeniden anlatmamıza gerek yok, nihayet yeniden ileriye bakıyoruz” dedi. Sonra iki yıl sonra öldü.

Kasım 1992: Heinz Hoenig, ilk eşi Simone ile birlikte

Resmi büyüt

Kasım 1992: Heinz Hoenig ve ilk eşi Simone (Kaynak: imago Stock&people)

Simone Hoenig-Zimmerli, Mart 2012'de 52 yaşında beklenmedik bir şekilde öldü. Bir aile sözcüsü, o sırada İsviçre gazetesi “Blick”e “Hastanede kısa bir süre kaldıktan sonra kalbi iflas etti” dedi. Simone Hoenig-Zimmerli geçmişte de sağlık sorunlarıyla mücadele etmişti ve 2004'te yaşamı tehdit eden yemek borusu kanaması geçirmişti. Daha sonra “Doktorlar benden vazgeçmişti ama Heinz benim için savaştı” dedi. Anoreksiya, tükenmişlik ve alkolizm de geçmişte onun için sorunlar yaratmıştı.

Öldüğünde Heinz Hoenig yanında olamadı. ZDF dizisi “Traumschiff”teki rolü için Orta Amerika'daydı. O sırada “Traumschiff”in yapımcısı Wolfgang Rademann şöyle demişti: “Heinz Hoenig, karısı öldüğünde San Juan, Porto Riko'da karada çekim yapıyordu. Ne yazık ki zamanda geriye gidemedi çünkü çekim programına bağlı kalmak zorundaydık.” .

Simone Hoenig-Zimmerli, kocasının yanı sıra 1988 ve 1990 doğumlu iki çocuğunu da geride bıraktı: Lucas ve Paula. Simone hâlâ hayattayken aile Mallorca'da birlikte yaşıyordu. “Bunte”den Heinz Hoenig, Paula'nın hâlâ Balear adasında olduğunu ancak oğlu Lucas'ın “burada” olduğunu söylüyor. Paula'nın herkese açık bir Instagram hesabı var. Bu konuda ailesinin mutluluğunu gösteriyor. 2010 yılından bu yana evli olan oyuncu, 2018 yılında da partneriyle evlendi. Düğünden bir yıl sonra bebeğiyle birlikte ortaya çıktı. Paula ve Lucas halka açık değiller.

Heinz Hoenig yaz boyunca Berlin'de hastanedeyken aile içinde bir çatlak oluştu. Kendi ifadelerine göre Annika Kärsten-Hoenig, Paula ile, durumu kritik olan acil hasta olarak kabul edildiğinde temasa geçti. Paula'nın kardeşi Lukas'a haber vermesi gerekiyordu; Annika Kärsten-Hoenig, 2021'de onunla bağlantısını kesmişti. Paula daha sonra iki günlüğüne Berlin'e geldi.

Heinz Hoenig ve Annika Kärsten-Hoenig: İlişkilerinde inişler ve çıkışlar yaşadılar.

Resmi büyüt

Heinz Hoenig ve Annika Kärsten-Hoenig: İlişkilerinde inişler ve çıkışlar yaşadılar. (Kaynak: IMAGO/Gartner)

“Yine de 9 Haziran'da babasının tüm acılarını tek başıma üstlenmek zorunda kalacağım için yaşadığım hayal kırıklığını kendisine dile getirdim. Ama geçmişte alışık olduğum şey bu değildi. Eşimle birlikte olduğum altı yıl boyunca kocası “Birlikteydim, Heinz sık sık hastanedeydi. Annika Kärsten-Hoenig “Bild” gazetesine şikayette bulundu: “Çocuklarına her zaman haber verdim ama her zaman onun yatağında tek başıma oturdum.”