semaver
New member

Kaburgası kırılan Schlagerqueen Helene Fischer’in konser turu nihayet Salı akşamı başladı. Ayrıca kişisel sözler için zaman ayırdı.
Açılış numarası meşhur yumruk gibiydi: “sıfırdan 100’e”. Helene ayrıca önceki sakatlığından hiçbir iz göstermedi. Cılız bir kırmızı ve siyah elbise ve siyah çizmeler giyerek, ipli bir merdivende sahneye çıktı. Etrafında birçok dansçı vardı ve Helene de hareket halindeydi.
“Doktorlar bana yeşil ışık yaktı”
38 yaşındaki oyuncu, birkaç dakika sonra hayranlarına döndü. Seyircisini “Sizinle birlikte olmak çok güzel. Benim için çok duygusal bir akşam” diye selamladı. “O kadar çok prova yaptık, her şeyi kafamızda hayal ettik ama sonunda sana ihtiyacımız oldu. En önemli kısım sensin, önemli olan sensin. Ve bunun seninle nasıl sonuçlanacağını görmek bizi heyecanlandırıyor!” Coşkulu alkışlarla ödüllendirilen sözler.
Ancak bu konserler için provalar sırasında kaburgalarının kırıldığından da bahsetti. “Benim için endişelenme. Harikayım,” diye onayladı. “Doktorlar bana yeşil ışık yaktı. Bu gece beni hiçbir şey durduramaz. Pervasız değilim ama bu gece için hazırım.”
Helene Fischer, hayranlarına şarkıcıyı “tam hareketli” göreceklerine söz verdi. Aynı zamanda sahnenin tam olarak kendini yaraladığı kısmı olan trapezde tekrar görüldü. Bu gösteride temas korkusu belirtisi yoktu.
Helene’nin ortağı Thomas Seitel de bir görünüm yaptı. “Hand in Hand” şarkısında çocuğunun babası bir ipe asılıydı, ayaklarından tuttu ve ikisi de suni yağmurla sahnede sallandı. Schlagerqueen için alışılmadık derecede romantik bir andı.