semaver
New member
Thomas Gottschalk, 2019’dan beri resmi olarak Karina Mroß ile birlikte. Şimdi çift, aşktaki mutlulukları konusunda alışılmadık bir şekilde açık.
Bu sözler eski ortakları mı yakıyor? Yıllarca eski karısı Thea Gottschalk, “Wetten, dass…?” sunucu Thomas Gottschalk. Çift 2019’da ayrıldı ve 72 yaşındaki Karina Mroß ile ilişkisini açıkladı.
O zamandan beri Gottschalk ve Mroß, etkinliklerde veya kırmızı halılarda birlikte görülüyor. Halkın abartılı reklamından çok uzakta, şimdi tatillerini Maldivler’de geçirdiler. Ancak, görünüşe göre bunu özel olarak ele almak istemediler ve şimdi aşk mesajlarını halka gönderdiler.
“O, dünyanın en dikkatli ve en nazik insanıdır”
Gezinin nedeni Mroß’un 61. doğum günüydü. İkili, onur gününü sahilde bir akşam yemeği ve ardından kamp ateşi ile kutladı. “Bild” gazetesine verdiği bir röportajda Mroß, eşi hakkında gerçekten çok heyecanlıydı: “O, dünyanın en özenli ve en sevgili erkeği! Hiç bu kadar sevildiğini hissetmemiştim.”
Tatil aslında 60. doğum günü için planlanmıştı ama o sırada Corona durumu nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Çifte Mroß’un 26 yaşındaki kızı Melinda eşlik etti. Bu muhtemelen atmosferi azaltmadı. Gottschalk görünüşe göre sahil cennetine alışmış: “Ben bir yıldızım! Beni buradan çıkarma!” Karina Mroß bunu takip etti: “Harika. En güzel hediye! Unutulmaz bir akşamdı.”
Karina Mroß ve Thomas Gottschalk yaklaşık dört yıldır bir çift. Önceki ilişkisinden bir kızı var. Ancak, önceki ilişkileri hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Thomas ve Thea Gottschalk, 40 yılı aşkın evliliklerinden oğulları Roman’a sahipler. 1989’da Tristan’ı da evlat edindiler. Her iki adam da ABD’de yaşıyor.