Hugh Grant'in film aşkı bugün böyle görünüyor

semaver

New member

Kült film 1994 yılında sinemalarda gösterime girdi. Charles ile Carrie arasındaki aşk hikayesi o dönemde milyonlarca izleyiciyi etkilemişti. İşte Andie MacDowell'in o zamandan bu yana nasıl değiştiği.

1990'lı yılların en popüler aşk romanlarından biridir. Tam 30 yıl önce bugün ilk kez “Dört Düğün Bir Cenaze” ekranlarda titreşti. Romantik komedi, milyonlarca izleyiciyi sinemalara çekti ve dünya çapında 245,7 milyon dolar (yaklaşık 215 milyon euro) hasılat elde etti.

Film Hugh Grant'i bir yıldız yaptı. O zamanlar 34 yaşında olan, ikna olmuş bekar Charles rolündeki performansı nedeniyle Altın Küre Ödülü ve Britanya Akademi Ödülü ile onurlandırıldı. Bunu “Notting Hill”, “Aşk Aslında” ve “Kahvaltıda Çikolata” gibi filmler izledi. Britanyalı aşkların kralı oldu. Peki onun film sevgisine ne oldu?

Charles'ın kafasını çeviren eğlenceyi seven Carrie'yi Andie MacDowell canlandırıyor. Kariyerine 1970'lerin sonlarında model olarak başladı. Birkaç yıl sonra televizyon reklamları film endüstrisinin kapılarını açtı. Gérard Depardieu, Bruce Willis ve son olarak Hugh Grant gibi Hollywood'un büyükleriyle oynadı.

Ancak film endüstrisindeki büyük başarı gerçekleşmedi. Filmlerde düzenli bir rol teklifi yoktu. Andie MacDowell bunun yerine kendini televizyondaki küçük projelere adadı; örneğin “Cedar Cove – The Law of the Heart” dizisinde başrol üstlendi, ancak aynı zamanda kozmetik markasının elçisi ve yüzü olarak model olarak kökenlerine geri döndü. L'Oréal.

L'Oréal'in yüzü yeniden

Andie MacDowell altı yıldır saçını boyamıyor. Bir keresinde Vogue ile yaptığı bir röportajda “hiçbir zaman şu anki kadar güçlü hissetmediğini” açıklamıştı. “Rol yapmıyormuşum gibi hissediyorum. Kendimi tam olarak olduğum gibi kabul ettiğimi hissediyorum. Gerçekten rahat hissediyorum. Ve bunun birçok açıdan yüz hatlarımı daha da öne çıkardığını düşünüyorum. Bana yakıştığını hissediyorum.” “