semaver
New member
Orman kampı yeni bir tura giriyor. “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Başlar ve hangi yayın tarihleri vardır, burada okuyun.
Sonja Zietlow ve Jan Köppen birlikte askıya alma köprüsünde ve “Ben bir yıldızım – buradan çık!” Arama, zaman tekrar geldi: Orman macerası başlıyor. On iki ünlü için Yeliz Koc, Sam Dylan, Alessia Herren ve Maurice Dziwak da dahil olmak üzere kampa gidiyor.
Yeni Jungle Camp Rölesinin başlangıcına kadar günler sayılır: 24 Ocak 2025 Cuma günü “Ben bir yıldızım- Beni buradan çıkar! “. İlk bölüm her zamanki gibi en iyi yayın saatinde saat 20: 15'te çalışıyor
RTL'deki Jungle Camp'i ücretsiz TV'de ve RTL+'da canlı akışta takip edebilirsiniz. Bu yıl bir yenilik var: RTL ilerliyor. Sadece açılış dizisi değil, aynı zamanda diğer orman kampı bölümleri saat 20: 15'te gösterilmiştir ve sadece 22: 15'te değil
Finalden bir gün sonra RTL, “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar! Büyük Birleşme ”. 10 Şubat 2025 Pazartesi günü saat 20: 15'te kampçılar zamanlarını gözden geçiriyorlar. İki hafta sonra herkes “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar! Sonrası”. Bunun için yayın tarihi 23 Şubat Pazar, 20:15