İlka Bessin yeni spor rutiniyle hayranlarını etkiliyor

semaver

New member
“Sana şapkamı çıkarıyorum!”

İlka Bessin yeni spor rutiniyle hayranlarını etkiliyor

01/10/2025 – 14:27Okuma süresi: 2 dakika

İlka Bessin: Sanatçı son yıllarda kendini böyle tanıtıyor.

Resmi büyüt

İlka Bessin: Sanatçının son altı yılda ortaya çıkmasının tek yolu bu. (Kaynak: IMAGO / Horst Galuschka)

Komedyen İlka Bessin yeni yıla sporla başlıyor. Yeni bir klipte kendini ter içinde gösteriyor ve bu yüzden çok fazla övgü alıyor.

Komedyen Ilka Bessin, Almanya'nın her yerinde “Marzahn'lı Cindy” olarak tanındı. Bazen 300.000'den fazla hayranının takip ettiği Instagram profilinde performanslarıyla ilgili bilgiler veriyor. Ama aynı zamanda onlarla özel izlenimlerini paylaşıyor ve daha sağlıklı bir yaşam tarzına giden yolda onları da yanında götürüyor.

Çünkü yeni Instagram paylaşımında da görüleceği üzere Bessin artık kendisini spora adadı. Klipte, bir spor salonunda sıkı antrenman yaptığı açıkça görülüyor. Terli ve kırmızı yanaklı bir ipi çekiyor. Kısa bir duraklama sırasında boğuk bir sesle “Artık yapamam” diyor ve kısa bir süre sonra devam ediyor. Videoda bahsettiği gibi bu onun 12. antrenmanıydı. Görünüşe göre spor sırasında onu motive eden ve aynı zamanda onun için klibi çeken bir antrenörü var. Onu cesaretlendiriyor: “Her başlangıç zordur.”

Bessin, başlığında ayrıca hayranlarına doğrudan seslenerek şöyle açıklıyor: “Koçun 'Sadece bir dakikanızı ayırın' demesini ve muhteşem, harika bir 35 saniye geçirmemi seviyorum. Kendimle ve koçumla gurur duyuyorum.” : “Sizi gerçekten gururlandıran şey nedir? Birbirinize karşı nazik olun ve birbirinize saygı gösterin.”

Takipçilerinin elinde 53 yaşındaki futbolcunun motivasyonu için sadece övgü dolu sözler var: “Harika”, “Deneyen herkese saygılar!” ve “Bence harika. Sen de yapabilirsin” diyor yorumlarda. Başka bir kullanıcı “Size şapkamı çıkarıyorum! Gerçekten harika” diye yazıyor.

2020'de Bessin ayrıca daha fazla egzersiz yaptı ve bir RTL röportajında kilo verdiğini ve karın çevresinde 16 santimetre azalma olduğunu bildirdi. Daha sonra, komedyen Temmuz 2024'te Instagram profilinde konuyu gündeme getirdiği için takipçiler onun üzerinde sözde yo-yo etkisi olduğundan şikayetçi oldu. Komedyede alaycı bir şekilde şunları yazdı: “Merhaba, bazı insanlardan özür dileme fırsatını değerlendirmek istedim. Bazı fotoğraf ve makaraların altında şöyle yorumlar olduğunu fark ettim: 'Ah, çok kilo almış, eskiden daha iyi görünüyordu'; 'Saç rengi sana yakışmıyor'; 'Farklı gözlükler daha iyi olurdu'; senin yüz.' Bunun için üzgünüm.”

“'Hey İlka, sadece kendi düşündüğün gibi yap, başkalarının yapmanı istediği şekilde değil' diye düşündüğüm için gerçekten üzgünüm.' Aptal ben. Ne düşünüyordum? Beni vücuduma, saçlarıma ve gözlüklerime göre yargılayan birkaç kişiye teşekkür ederim” diye de yazdı.

Hayranlarının çoğu paylaşımına övgüyle karşılık verdi ve onu destekledi. “Harika bir iş çıkardın. Mükemmel olmak istemiyorum. Ne anlamı var?” birisi yazdı. Diğer yorumlarda “Harikasınız. Lütfen devam edin” ve “Almanya'nın en büyük kişiliklerinden biri” ifadeleri kullanıldı.