Iris Klein yakında hayalindeki adamla tanışacak – falcı emin

semaver

New member

Iris Klein geleceğe bakıyor. Aksine: Bir falcıya baktırır. Aşk söz konusu olduğunda, söyleyecek ilginç şeyleri vardı.

Iris Klein, hâlâ kocası Peter Klein’dan ayrılma sürecini işliyor. Takipçilerini her gün gelişmelerden haberdar ediyor. Daniela Katzenberger’in annesi pozitif olsa bile hayattan başka neler bekleyebileceğini bilmek istiyor. Bu yüzden 55 yaşındaki şimdi bir falcıyı ziyaret etti. Aslında Iris, 465.000 Instagram hayranına hiçbir şey açıklamak istemiyordu ama sonra ağzından baharatlı bir ayrıntı çıktı.

Iris Klein geleceğini tahmin etmişti

Iris Klein bir hikayeye “Hepiniz bana falcıyı ve sevgili Carmen’in ne dediğini soruyorsunuz,” diye başlıyor. “Tabii ki bunu sana söyleyemem çünkü bu benim geleceğim. […] Ama benim için her şey pembe görünüyor.” Iris, hayranlarına açıkladığı gibi, özellikle ezoterizme ve maneviyata inandığı için geleceği dört gözle bekliyor.

Tam olarak bir hikaye sonra Iris, kendisi için tahmin edilen şeyi açıkladı. Ve bu büyük bir aşktan başka bir şey değil: “Falcı bu yıl hayalimdeki adamla tanışacağımı söyledi. Dört gözle bekliyorum.” Böylece, dokuz aydan kısa bir süre içinde, aktris Yvonne Woelke ile ilişkisi olduğu iddia edilen, hâlâ eşi olan Peter Klein hakkındaki drama unutulabilir.

Klein’ların Evlilik Dramı

Peter Klein ve Yvonne Woelke’nin bu yılki orman kampını çekerken yakınlaştığı söyleniyor. Her ikisi de Lucas Cordalis veya Djamila Rowe’a eşlik etmek için seyahat etti ve orman VIP’lerinin ve takipçilerinin ağırlandığı Hotel Versace’de birlikte zaman geçirdiler.

Peter, Woelke’ye aşık olduğunu Instagram’da itiraf etti. Ancak kendi evliliği için savaşmayı tercih etti. Kesin olan tek bir şey var: Küçükler için geri dönüş yok. Iris, paylaştıkları fincadan taşındı ve eski evinden son eşyalarını aldı. Ayrıca, falcı haklı çıkarsa, yakında yeni bir aşk hayatınıza girecektir.