İzleyiciler Nena’nın görünüşünden rahatsız oldu

semaver

New member

Helene Fischer’ın yanında Nena da aniden ZDF sahnesinde belirdi. Ancak bazı izleyiciler müzik ikonunun performansını “sorunlu” buldu.

Üç yıllık bir aradan sonra “Helene Fischer Show” ilk kez Pazartesi akşamı yeniden gerçekleşti. Pop şarkıcısı, Beatrice Egli, Ben Zucker ve Peter Maffay gibi yıldızların yanı sıra “99 Luftballons”un yıldızı Nena’yı da Noel’de sahneye çıkardı.

“Atemlos” tercümanı ve Neue Deutsche Welle’nin eski ikonu “Love is” şarkısını birlikte sundu. Helene Fischer sarı pelerinli ışıltılı bir elbiseyle, Nena ise tamamen siyah bir kıyafetle.

Düsseldorf’taki sergi salonundaki izleyiciler ikiliye hayran kaldı. Ancak ekran başındaki izleyicilerin ruh hali farklıydı. Nena akşam 21.00 civarında sahneye girer girmez, ilk eleştirel yorumlar hızla X’te (eski adıyla Twitter) toplandı.

“Nena yine sorun olmadı mı?”

Birçok kullanıcı 63 yaşındaki adamın görünüşü karşısında şaşırdı. “Nena’nın artık sorun olmadığına ne zaman karar verdik?” örneğin çevrimiçi bir kullanıcıya sordu. “Ne zamandan beri Nena’nın hiç düşünmeden büyük sahneye çıkmasına izin verildi?” dedi bir başkası. “Nena? Durum böyle olmak zorunda mı, ZDF?” Doğrudan Mainz yayın kuruluşuna bir tane daha yazdı.

Ayrıca şunu da okuyun: “Geçtim ve ne görmem gerekiyor? Corona inkarcıları ücret ödedi. Pek hoş değil!” Başka bir izleyici şaka yaptı: “Bunun ‘Helene Fischer Show’ olduğunu sanıyordum, ama şimdi Nena orada olduğuna göre bunun Dresden’den canlı bir Pazartesi demosu olduğunu düşünüyorum.” ZDF, X hakkındaki yorumlara veya Facebook’taki eleştirilere yanıt vermedi. Yayından sonra istasyon şunu yazdı: “Ne akşamdı! ‘Helene Fischer Show’ hakkındaki çok sayıda coşkulu ve duygusal tweet’iniz için teşekkür ederiz!”

Nena aynı zamanda Silbereisen’in konuğu

Peki görünüşü neden bu kadar sorunlu görülüyor? Nena, Kovid-19 salgını sırasında öncelikle Corona tedbirlerine ilişkin küfür ve eleştirel açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Kısa bir süre sonra birkaç konser organizatörü sanatçıdan uzaklaştı ve onunla randevularını iptal etti. O zamandan beri Nena nadiren televizyonda görüldü.

Bir buçuk yıl sonra Nena, Helene Fischer’in konuğu olur. Ancak herkes görünümün yanlış olduğunu düşünmüyor. X’te “Nena’yı yeniden duymak çok güzel” ifadesi okunabilir. “ÖRR, Nena’ya bir sahne sunuyor. Bence bu iyi” dedi bir başkası. Ayrıca şunu da okuyun: “Hâlâ elinde.”