semaver
New member
Simon Verhoeven hayat kurtarıcı bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı. Ancak doktora gitmesinin tek nedeni Jan Josef Liefers'ti.
Yönetmen Simon Verhoeven ve aktör Jan Josef Liefers, “İhtiyar Beyaz Adam” filminde birlikte çalıştı. Perşembe günü diğer oyuncularla birlikte Berlin'deki galayı kutladılar. Bu bağlamda Simon Verhoeven, çekimler sırasında yaşadığı sağlık sorunlarını sahnede hatırladı.
“Bild” gazetesine göre 52 yaşındaki oyuncu, “Bana stent takıldı. Yani kalbe. 1 Ağustos'taydı. Ve oldukça yakın bir şeydi diyebiliriz” dedi. Önceden doktora gittiği için Jan Josef Liefers'a teşekkür etmesi gerekiyordu. Meslektaşının bitkin ve zayıf göründüğünü fark etti. “Stent takılmamın nedeni adamın bana kontrole gitmemi söylemesiydi. Buna bayıldım!”
Münster “olay mahallinde” patoloji şefi Profesör Boerne'yi canlandıran Jan Josef Liefers şunları söyledi: “Her zaman doktora yalnızca hasta olduğunuzda veya semptomlarınız olduğunda gittiğinizi düşünürüz. Ama kalp damarlarının daralması söz konusu olduğunda hiç şikayet etmeden 5 ila 12 arasında olabiliyor.”