Jana Pallaske orman kampından çıktı: Bu sahne silindi mi?

semaver

New member

Jana Pallaske orman kampından ayrılmak zorunda kaldı. Ancak seyirci oyuncudan her şeyi görmemeliydi. RTL bu şekilde tepki verir.

Salı akşamı “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın!” sonraki sınır dışı edilme: Oyuncu Jana “Urkraft” Pallaske on ikinci günde Avustralya’daki TV kampından ayrılmak zorunda kaldı. Çok az izleyici onları aramıştı.

Ayrıldıktan sonra şaşırtıcı olan şey: 43 yaşındaki kötü bir deneyimi hakkında rapor vermek istediğini daha önce açıklamıştı: geçen yıl bir adam ona zorla girdi, onu tehdit etti ve tecavüz etmeye çalıştı. Bild’in haberine göre orman kampında bu konuyu detaylıca konuşmak istemiş ve yapmaya başlamış. Ancak RTL sahneleri göstermedi.

Buna göre Pallaske, kamp arkadaşlarına saldırının Tayland’da bir evde gece meydana geldiğini söyledi. Bu konuda daha fazlasını anlatamadı çünkü aday Cecilia Asoro’nun kendi kişisel hikayesini anlatarak sözünü kestiği söyleniyor. Pallaske daha sonra konuyu ele almayı bıraktı ve gruptan ayrıldı.

Görünüşe göre RTL, Pallaske’nin açıklamalarının kutuda olmasını isterdi ve yapımın ondan bir şeyler almak için onunla birkaç kez konuştuğu söyleniyor. Ama kararını verdiği söyleniyor, yeniden başlamak istemiyordu.

Bu bilgi nedeniyle RTL ile “Bild” kontrol edildi. “‘Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın!’ “İnsanlar 24 saat kamera gözetimi altında yaşıyor. Günlük 1-2 saatlik programlarda görülenler editoryal bir karardır” dedi.