Janin Ullmann kazandı – ve ProSieben prömiyeri duyurdu

semaver

New member
Janin Ullmann, rakibine karşı kendini gösterebildi. Ayrıca ProSieben, “Schlag den Star”ın bir sonraki bölümü için özel bir özelliği duyurdu.

Cumartesi akşamı Janin Ullmann’ın ProSieben şovu “Schlag den Star”ı kazandığını beş milyondan fazla kişi izledi. Moderatörlüğünü yine Elton’ın üstlendiği programda sunucu, kendisinden iki yaş büyük olan şarkıcı ve oyuncu Jeanette Biedermann’a karşı galip geldi. 41 yaşındaki oyuncu böylece 100.000 Euro’luk para ödülünü aldı.

İkili heyecan verici bir mücadele verdi: Birkaç kez liderlik değiştikten sonra, Ullmann finale yükseldi ve arka arkaya dört oyun kazandı. 13 maçın ardından 70:21 puanla galibiyeti garantiledi.

Elton'ın moderatörlüğünde gösteride Janin Ullmann ve Jeanette Biedermann.
Elton'ın moderatörlüğünde gösteride Janin Ullmann ve Jeanette Biedermann.

Elton’ın moderatörlüğünde gösteride Janin Ullmann ve Jeanette Biedermann. (Kaynak: ProSieben/Willi Weber)

ProSieben’e göre, kazanan daha sonra şöyle açıkladı: “Süper havalıydı. İlk başta bir an hayal kırıklığına uğradım. Hiç içeri giremeyeceğimi düşündüm. Kendimi sakin tutmaya çalışmam gerekiyordu. Düşüncelerim her yerdeydi, sadece benimle değil .”

Jeanette Biedermann da olumlu bir sonuca varıyor: “Gerçekten güzeldi. Çok eğlenceliydi. Ve sürekli aramızda çok yakındı. Bu tansiyonu artırdı. Bayıldım ve Janin adına mutluyum. start: “Kendimi tedavi ediyorum ama onu da tedavi ediyorum. Güzel bir olay ve güzel bir sondu.”

“Yıldızı Yen” galası

Yayıncının Twitter’da açıkladığı gibi, gösterinin bir sonraki baskısında bir prömiyer olacak, diğer şeylerin yanı sıra: İki ikili birbirine karşı yarışacak. Ardından Bastian Bielendorfer ve Özcan Cosar’a karşı The BossHoss. İkili, “Bratwurst ve Baklava” adlı podcast’i birlikte yürütüyor.

İkilinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Yayın tarihi Mayıs ayı olarak planlanıyor. Geçen yıl, ProSieben dokuz “Schlag den Star” baskısı sergiledi.