semaver
New member
En başından itibaren, RTL şovunda kartlar masaya yatırılır. Bekâr Jennifer Saro, adaylara bir itirafta bulunur – bu herkes için pek hoş karşılanmaz.
Dome dizisi “The Bachelorette”in onuncu sezonu Çarşamba akşamı RTL’de başladı. Özlenen gülleri bu kez Jennifer Saro dağıtıyor. Tayland’da 27 yaşındaki bekar 18 erkek arasından doğru kişiyi bulmak istiyor. Ancak ilk akşam adaylardan bazılarına beklenmedik bir meydan okuma sundu.
İlk gül töreninden hemen önce Jennifer kişisel bir açıklama yaptı. Toplanan grubun önünde “Size kendimle ilgili bir şey daha söylemem gerekiyor” dedi ve bombayı attı: “Hayatımda zaten bir erkek var, ben gururlu bir anneyim.” Bekar kadının, onunla Tayland’a seyahat eden bir yaşında bir oğlu var. Adamların yüzlerinin her yerine sürpriz yazılmıştı.
Adrian, “Şok oldu. Şimdi üvey baba olabilir miyim bilmiyorum,” diye itiraf etti. İşaya’nın da şüpheleri vardı: “Düşünmelisin, bununla gerçekten yaşayabilir misin?” Artık sadece bekarlığa veda için değil, aynı zamanda bir çocuk için de bir karar, diye düşündü Alexander düşünceli. Her şeyden önce Baro uykusundan endişe ediyor: “Geceleri çok mu dırdır ediyor yoksa huzur içinde mi uyuyor?” Jennifer’a sordu.
Ancak bazıları aile fikrini uzlaştırmakta hızlı davrandı. 38 yaşındaki Julian, bekarlığa veda bebeği hakkında bile mutluydu: “Çocukları seviyorum, tamamen onlara kapıldım” diye açıkladı. Her durumda, Jennifer artık tüm kartların masada olduğu için rahatladı. “Sana ilk saniyede söylemek isterdim – çünkü gurur duyuyorum,” diye açıkladı.
Jennifer anneler için bir rol model olmak istiyor
27 yaşındaki Dome tarihinin ilk bekar annesi olarak, rol model olarak hareket etmek ve “arzu edilen bir kadın olduğunuzu ve hayatın çocuk sahibi olduğunuz için bitmediğini” göstermek istediğini söyledi. RTL için Çekimden önce eski.
Jennifer, çocuğun babasıyla bir ilişki içinde değil ve hiçbir zaman da olmadı. 2021’deki bir randevuda plansız bir şekilde hamile kaldı ve “her şeyi tek başıma yapacağımı en başından biliyordu.” Ama Bay Doğru ile başka çocukları da hayal edebiliyordu. Her halükarda, birinci bölümdeki ifşaattan sonra adayların hiçbiri gönüllü olarak havlu atmadı. Bachelorette ise iki bekar erkeği eve gönderdi: Thomas ve Tim.