Jon Bon Jovi: Oğlu “Stranger Things” dizisinin yıldızıyla evlendi

semaver

New member

Rock yıldızının oğlu Jake Bongiovi yeni aşkını buldu. Şu anda 22 yaşındaki oyuncuyla birlikte yaşam süren TV yıldızı, en çok “Stranger Things” filmiyle tanınıyor.

Müzik ve TV burada el ele gidecek: “Stranger Things” oyuncusu Millie Bobby Brown ve rock yıldızı oğlu Jake Bongiovi evleniyor. Jon Bon Jovi bunu bizzat resmileştirdi ve BBC yayınında düğün hakkında konuştu.

Orada, ABD'li rockçı bir TV programında oturuyordu ve sunum yapanlar tarafından oğlu Jake Bongiovi'nin İngiliz aktris Millie Bobby Brown ile düğünü hakkında sorular soruldu. 62 yaşındaki açıkça gururlu olan kişi şu cevabı verdi: “Çok küçük bir aile düğünüydü ve gelin muhteşem görünüyordu ve Jake olabildiğince mutluydu.” BBC'nin “The One Show” programında Jon Bon Jovi, düğünle ilgili haberleri doğruladı: “Bu doğru.” Ve şöyle devam etti: “Kesinlikle harika işler çıkarıyorlar.”

Daha önce çiftin hafta sonu evlendiği yönünde haberler çıkmıştı. ABD dergisi “People” hafta sonu Brown ve Jon Bon Jovi'nin oğlunun yaklaşık bir hafta önce özel bir törenle evlendiğini yazdı. Hem Jon Bon Jovi hem de Netflix yıldızı Brown'un ebeveynleri oradaydı. Yeni evli çiftin, yılın ilerleyen zamanlarında daha büyük bir düğün töreni planladığı da söyleniyor.

Brown ve ABD'li müzisyen John Bon Jovi'nin oğlu, geçen yıl Nisan ayında nişanlandıklarını açıklamıştı. Mart ayında “Stranger Things” yıldızı Matthew Modine, “Access Hollywood” adlı TV programında çiftle düğünlerinde evleneceğini söylemişti.

Geçen yıl verdiği bir röportajda Millie Bobby Brown, düğününü mümkün olduğu kadar gizli tutmak istediğini açıklamıştı. Aktris, “Hayatta yalnızca bir kez deneyimlediğiniz anlar vardır. Ve tüm görüşlerin ve gözlerin sizin üzerinizde olması bana doğal gelmiyor” dedi. “Bu yüzden hayattaki bu küçük, değerli anları kendinize saklamanın önemli olduğunu düşünüyorum.”

Brown daha önce romantik bir Instagram gönderisiyle nişanlandığını duyurmuştu. O zamanlar “Godzilla Kong'a Karşı” ve “Enola Holmes” gibi filmlerin yıldızı “Seni üç yazdır seviyorum, şimdi sevgilim, hepsini istiyorum” diye yazmıştı. Geçtiğimiz yılın mayıs ayında Jon Bon Jovi bir radyo röportajında şu anki gelini hakkında şunları söyledi: “Millie harika. Bütün ailesi harika. Jake çok ama çok mutlu.”