Julio Iglesias Jr. Beatrice Egli'de sahne alıyor

semaver

New member
Yüksek sesle okuyun

Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

Profesyonel olarak, ayak izlerine girdi, ancak Julio Iglesias Jr. Şimdi bunu bir röportajda açıkladı.

“Daha önce sevdiğim tüm kızlara” Julio Iglesias'ı yazdı ve bu şarkıyı hayatının bir parçası olan tüm kadınlara adadı. Başarılı İspanyol şarkıcı bir önlük avcısı olarak kabul edilir ve söylentilere göre binlerce aşk işine sahip olduğu söylenir. Birkaç yıl önce bir röportajda “Monogami çok sıkıcı,” dedi ve asla sadık olmadığını itiraf etti.

Oğlu Julio Iglesias Jr ile çok farklı görünüyor. 52 yaşındaki babasına birçok yönden benziyor ve tıpkı bir müzisyen olarak onun gibi çalışıyor. Ama “Asla sadakatsizdi” dedi Julio Iglesias Jr.

T-online: “Beatrice Egli Show” a nasıl geldiniz?

Julio Iglesias Jr.:
Her şeyden önce Almanya'yı seviyorum – burada her şehri gerçekten biliyorum! Sadece babamla turneye çıkmadım, zaten birçok konser verdim. Ayrıca büyük bir şovum olan Portekiz'den geldim. Berlin artık orada değildi.

Beatrice Egli ve Julio Iglesias Jr.: Şarkıcı Cumartesi günü ARD gösterilerinde yer alıyor.

Resmi büyütmek

Beatrice Egli ve Julio Iglesias Jr.: Şarkıcı Cumartesi günü ARD gösterilerinde yer alıyor. (Kaynak: Image/Nicole Kubelka)

Babanızın başarısı onu nasıl şekillendirdi?

Onunla büyüdüm ve genellikle turlarında oradaydım. Onu sahnede deneyimledim ve çok şey öğrendim. Müziğini seviyorum – sahne ve gösteri endüstrisi her zaman hayatımın bir parçası oldu.

Kendi müzik kariyeriniz için size ne tavsiye etti?

Sadece bir şey: “Müzikten uzak dur!” Ama görebileceğiniz gibi, ona bağlı kalmadım. (Gülüyor)

Hiç ayak izlerinize adım atmak için baskı hissettiniz mi?

Hayır, aslında hayır. Ama bugün şarkılarının çoğunu söylüyorum – küçük bir çocuk olarak sevdiğim ve hayran olduğum şarkılar. Ben bundan zevk alıyorum ve seyirci her seferinde mutlu.

Kardeşin Enrique ile nasıl geçiniyorsunuz? Rekabetçi bir fikir var mı?

Hayır, böyle bir şey bilmiyoruz. Birbirimizle çok iyi bir ilişkimiz var ve iyi geçiniyor. O harika bir adam ve hatta beni burada nasıl yaptığımı sormam için çağırdı. Ayrıca ablamımızla kendimizi de anlıyoruz.

Miami'de yaşıyoruz ve birbirimizi çok sık görüyoruz. Miami ve California arasında gidip geliyorum. Bazen Madrid'deki annemi de ziyaret ediyorum.

Enrique'li bir düete ne dersin?

Açık, iyi fikir. Yapabiliriz. Şimdiye kadar bunu düşünmedik.

Babası romantik şarkılarıyla tanınıyor. Bir kadın için şimdiye kadar yaptığınız en romantik neydi?

Bir zamanlar gitarda bir arkadaş oynadım – çıplak! (gülüyor). Genel olarak, zaten romantik olabilirim, bu ana'ya bağlı. 20 yıldır evli olduğumu romantik bulmuyor musun? Bu önemli, değil mi?

Bir noktada artık çok romantik değildi ve ayrıldılar. Bugün eski karısı ile ilişkiniz nedir?

Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Belçika'dan geliyor, biz gerçekten iyi arkadaşız, kendimize seviyoruz ve saygı duyuyoruz. Bir noktada ateş eksikti – daha çok erkek ve kız kardeş gibiydik. Bazen hayat böyledir.