Kar dansçısı zsolt sándor cseke bir ilişki içinde

semaver

New member
Meslektaşından ayrıldıktan sonra

“Hadi Dance” yıldızı Zsolt Sándor Cseke yine affedildi

01.06.2025 – 16:53 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 0814413194

Resmi büyütmek

Kâr dansçısı Zsolt Sándor Cseke: “Let's Dance” yıldızı tekrar verildi. (Kaynak: Image/Christoph Hardt/Image)

“Let's Dans” Yıldız: Kâr Dansçıları için Yeni Aşk Zsolt Sándor Cseke ve Malika Dzumaev birkaç ay önce ayrıldı. Şimdi Romen yeni kız arkadaşını sunuyor.

“İki ruh, tek yol ve gülümsememiz tarih yazıyor” -Bu kelimelerle “Let's Dans” yıldızı Zsolt Sándor Cseke, 145.000 hayranını Instagram'a yeni arkadaşı Anna-Lena sunuyor. Birkaç saat içinde, katkı 16.000'den fazla beğeni ve yüzlerce yorum alır.

Sadece taraftarlar profesyonel dansçıyı yeni aşk şansı için tebrik etmekle kalmıyor, aynı zamanda bazı yoldaşlar da tebrik ediyor. Tänzer Massimo Sinato şöyle yazıyor: “Senin için gerçekten mutluyum dostum! Birlikte ne kadar mutlu olduğunuzu görmek güzel ve birlikte geleceğiniz için en iyisini diliyorum.” Jüri Joachim Llambi, “Harika olacak.” Taliso Engel, para yüzücüsü ve şu anki “Dans” rölesinde ikinci sırada yer aldı, katkı altına üç kalp koydu.

Ağustos 2024'te Zsolt Sándor Cseke ve Malika Dzumaev ayrıldıklarını açıkladılar. Instagram'da yazdılar: “Eğer aşk arkadaşlık olursa … Bir yıldan fazla bir süre için ihtiyaç duyduğumuz bir adım ve birlikte verdiğimiz bir karar! Ayrılık asla kolay değildir, özellikle de birçok yaygın anı bizi birleştirirse. Son dokuz yıl içinde çok fazla yaşadık ve geçtik.”

Ve bunu açıkça belirtmeye devam ettiler: “Hala birbirimiz için oradayız ve kurduğumuz yakın bağı asla kaybetmeyeceğiz. Hayattaki bu değişikliğe rağmen, birbirleriyle çok paylaşacak ve her zaman birbirlerine yardım edecek en iyi arkadaşlar, dans ortakları ve iş arkadaşları olarak kalmaya devam edeceğiz.”