semaver
New member
İki kardeş, tek tutku. Michael ve Ralf Schumacher bir zamanlar aynı anda Formula 1’de yarışmışlardı. Şimdi ikincisi ağabeyine haraç ödüyor.
Eski yarış pilotu Ralf Schumacher, Instagram’da ağabeyi Michael Schumacher’e dokunaklı bir gönderi paylaştı. 54 yaşındaki adam, Aralık 2013’te geçirdiği ciddi kayak kazasından bu yana inzivaya çekilmiş durumda ve sağlık durumu hakkında hiçbir şey bilinmiyor.
Ralf Schumacher şimdi 1990 yılına ait siyah beyaz bir fotoğraf gösteriyor. İkisinden genç olanı bir karting aracında oturuyor ve kask takıyor. Michael Schumacher onun yanında duruyor ve ona doğru eğiliyor. Fotoğrafın altında şöyle yazıyor: “Michael Schumacher dört yaşındayken kartingde oturuyordu ve daha sonra küçük kardeşi Ralf’e ipuçları ve püf noktaları konusunda yardım etti.” Schumacher kardeşlerin fotoğrafı 1990 yılında çekildi.
Ralf Schumacher şimdi “Birkaç yıl oldu” diye yazıyor. Ve ayrıca: “Sahip olabileceğiniz en iyi antrenör. Kartingdeki eski zamanlardan güzel bir anı.”
48 yaşındaki oyuncunun paylaşımına çok sayıda kullanıcı yorum yaptı. Bir kişi şöyle yazdı: “Bütün heyecan verici anlar için Schumacher ailesine teşekkürler. F1 kariyerimi başından beri takip ettim. Kesinlikle birinci sınıf.” Ayrıca şunu da okuyun: “Bir resimde iki efsane.” Veya: “Ben bundan çok önceleri de F1 hayranıydım ama Michael elbette bu sporu Almanya’da gerçekten popüler hale getirdi. Gelmiş geçmiş en iyi sürücü.”
“Zaman nereye gitti?”
Bir kullanıcı şunu da belirtiyor: “Korkunç kaza üç ay sonra on yaşında olacak. Zaman nereye gitti?” Michael Schumacher, 29 Aralık 2013’te Fransa’nın kış sporları merkezi Méribel yakınlarında geçirdiği kayak kazası sonucu kask takmasına rağmen ağır travmatik beyin hasarı yaşadı. Eylül 2014’ten bu yana Cenevre Gölü’ndeki Gland’da meydana gelen kazanın ardından iyileşme sürecinde. Şu anda ne durumda olduğu bilinmiyor.
Michael ve Ralf Schumacher, 1997’den 2006’ya kadar aynı anda Formula 1’de yarıştı. Yaşlı, yedi kez dünya şampiyonluğunu kazandı. Artık bu rekoru İngiliz Lewis Hamilton ile paylaşıyor.