Katerina Jacob: Emeklilik Sigortası Aktris Çelişiyor

semaver

New member
Yüksek katkılara rağmen düşük iddialar?

Emeklilik Sigortası Aktris Katerina Jacob ile çelişiyor

07.02.2025 – 18:36Okuma Süresi: 2 dakika.

Katerina Jacob: Aktris yakın zamanda emekli maaşıyla ilgili iddialarda bulundu.

Resmi büyütmek

Katerina Jacob: Aktris yakın zamanda emekli maaşıyla ilgili iddialarda bulundu. (Kaynak: Hannes Magistaedt/Getty Images)

Katerina Jacob kısa süre önce sektörde olduğu gibi yüksek emeklilik katkılarından ve düşük taleplerden şikayet etti. Emeklilik sigortası şimdi ifade ediliyor.

Bir röportajda, oyuncu Katerina Jacob kısa süre önce yaklaşık 50 yıl içinde televizyon işinde emeklilik fonuna 800.000 avro ödediğini ve şimdi ayda sadece 1.435 avroya sahip olduğunu iddia etti. Bunun hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ancak, Alman Emeklilik Sigortası Bund (DRV Bund) 66 yaşındaki sunumunu reddetti: oyuncu 800.000 Euro depozito veremezdi. Cuma günü emeklilik sigortası, “Son 45 yılda, katkı tavanına kadar olan bir kazanç nedeniyle her zaman katkıların her zaman katkının olduğu yerine, yaklaşık 510.000 avroya karşılık geliyor. .

Bu Çarşamba günü Ard Akşam Serisi “Watzmann” da konuk görünümünde görülen Katerina Jacob, uzun yıllar sonra dönmediğimiz uzun sürelerle düşük emekli maaşını açıklamıştı, “diye açıklıyor aktörler sık sık gelmiyor gerekli emeklilik noktalarına.

Alman emeklilik sigortası, aktörlerin nadiren meşgul olduğunu söyledi. “Emeklilik sigortasına hiçbir katkı ödenmediğinde, genellikle iyi ücretli bir zaman taahhüdünü izler.” Aynı zamanda: “Yüksek değer elde edilse bile, emeklilik sigortasına katkılar süresiz olarak ödenmez. Emeklilik sigortasına katkılar sadece katkı tavanına kadar ödenebilir” – bu nedenle Jacob tarafından belirtilen 800.000 avro toplamı meydana gelmedi.

Bu istek üzerine Jacob ile karşı karşıya kaldı: “Her zaman maksimum katkı ödedim, ancak devamsızlık nedeniyle en yüksek Trente'yi alamıyorum.” İşte kaç tane yapıyor. “Ama kendimi genç yaş için güvence altına aldım ve emekli maaşına bağımlı değilim.” Bunun hakkında daha fazla şey söylemek istemedi.