Kayak yıldızı Lindsey Vonn kendini çok duygusal olarak ifade ediyor

Beykozlu

New member
Kişisel ifade

“Acıtıyor” -Ski Star çok duygusal hale geliyor

13.02.2025 – 10:45Okuma Süresi: 2 dakika.

Lindsey Vonn: Dünya Kupası henüz kayak yıldızı planına göre olmamıştı.

Resmi büyütmek

Lindsey Vonn: Kayak yıldızı çok düşünceli. (Kaynak: Giovanni Maria Pizzato)

Spor açısından Lindsey Vonn, Kayak Dünya Kupası'nda önemli bir rol oynamıyor. Odak aynı zamanda eski Speed Queen üzerindedir. 40 yaşındaki çocuk, dönüşünün bazen sert eleştirilerini etkiliyor.

Instagram'daki duygusal bir yazı ile Lindsey Vonn, Kayak Dünya Kupası'ndaki geri dönüşünün bazen keskin eleştirisine tepki verdi. 40 yaşındaki kayak yarışçısı, son birkaç haftanın onlar için kolay olmadığını açıkça itiraf etti. “Yalan söylemeyeceğim, son birkaç hafta zor oldu,” diye yazdı Vonn. Kişisel hayal kırıklıklarının nedeni, Saalbach-Hinterglemm, Avusturya'daki başarısız dünya şampiyonalarıydı.

Her şeye rağmen Vonn, kayak sevgisinin onu sürdüğünü açıkça belirtti. Ama çok fazla olumsuz ses vardı. “Bana inanmayan insanlar. Çok yaşlı ve yavaş olduğumu söyleyen insanlar. Karakterimi sorgulayan insanlar. Zamanımın süresi dolduğu için yer açmam gerektiğini söyleyen insanlar …” Süresi doldu … ” Vonn'a göre, birçok kişinin sadece birkaç sesi olduğunu biliyorum.

Eski Olimpiyat şampiyonu, sadece bir kişi olmasına rağmen güçlü kalmaya çalıştığını vurguladı. “Keşke daha iyi yapabilirsem, ama yapmadım. Sahip olduğum şeyle elimden geleni yaptım,” diye yazdı Vonn ve vazgeçmeyeceğine söz verdi. Kendisine inanmaya ve sıkı çalışma yoluyla hedeflerine ulaşmaya devam ediyor.

Vonn, neredeyse altı yıllık mola verdikten sonra Aralık ayında Dünya Kupası'na dönmüştü. O zamandan beri düzenli olarak manşetler yapıyor – olumlu ve olumsuz. Bu arada, iki kez Dünya Şampiyonu ve 82 kez Dünya Kupası galibi kısmi bir protezle dizinde sürüyor. Bununla birlikte, bu sezon bu sezon iyi performans gösterdi ve hatta ilk on yere ulaşabildi.

Ancak Saalbach-Hinterglemm'deki Dünya Kupası'nda, eski Speed Queen plana göre gitmedi. Süper G'de ayrıldı, ayrılışta sadece 15. sırada geldi. Mikaela Shiffrin ile yarışmayı istediği takım kombinasyonunda, AJ Hurt ile 16. sırada yer aldı. Aksaklıklara rağmen Lindsey odaklanmaya devam ediyor. Büyük hedefi 2026 Olimpiyatları, zaten birkaç kez vurgulamıştı.