Keanu Reeves bildiğiniz üzere: Sinemasında nazaranv alan dublörler için küçük bir servet harcadı

Beykozlu

New member
KÜÇÜK BİR SERVET

57 yaşındaki Reeves, sinemada dublör olarak nazaranv alanlara ünlü bir markaya ilişkin ve bir tanesi küçük bir servet bedelinde olan saatlerden armağan etti. Aktörün armağanı olan saatlerin bir tanesi 9 bin dolar yani yaklaşık 86 bin TL pahasında.

TEŞEKKÜR İLETİSİ

John Wick 4 sinemasında nazaranv alan beş dublör, Reeves tarafınca ikram edilen saatlerin fotoğrafını çekip toplumsal medyada paylaştı. Saatlerin üzerinde her dublörün isminin yazılı olduğu görüldü.

ÜZERİNDE İSİMLERİ YAZILI

Özel ömründe sık sık bu çeşit jestler yapan Keanu Reeves’in saatlerin her birinin üzerine dublörün ismini yazdırıp teşekkür ettiği görüldü.

ÂLÂ KALPLİ KEANU

Aslında bu, Keanu Reeves için fazlaca şaşılacak bir durum değil. Metrod a ayakta kalanlara yer vermesiyle bilinen Reeves, sık sık bu tıp maddi yardımlar da yapıyor. Bu yüzden de “iyi kalpli Keanu” olarak tanınıyor.

KARDEŞİ İÇİN MESLEĞİNE ORTA VERDİ

Keanu Reeves’in şahsi tarihinde bu tıp kibar jestler, fedakarlıklar ve dikkat çeken yardımsever davranışlar bulunuyor. Reeves, 2000’lerin birinci yarısında kız kardeşi Kim’in kan kanserine yakalanması üzerine oyunculuğa da orta verme sonucu almıştı. Basında yer alan haberlere bakılırsa Reeves, konutunu kardeşine bakmak için düzenlemiş ve neredeyse bütün vaktini ona ayırmıştı. Keanu Reeves’in kardeşi sonrasındasında sıhhatine kavuştu.

BABASI TERK ETTİ

Reves’in geçmiş yılları trajedilerle ve zorluklarla dolu. İngiliz bir anne ile Çinli- Hawaili bir babanın oğlu olarak Beyrut’da doğdu Reeves. O çabucak hemen 3 yaşındayken babası aileyi terk etti.Öğrenciliği de sıkıntı geçti Reeves’in. Disleksi sorunu olduğu için okuma ve yazma konusunda kuvvetlik çekti. Lise senelerında da dört farklı okula gitmek zorunda kaldı.

BÜYÜK TRAJEDİ YAŞADI

Keanu Reeves hayatının en büyük trajedisi ise uzun mühlet gündemde kaldı. Yıl 2001’di. Hollywood’da meydana gelen bir Trafik kazasında genç bir bayan, kullandığı jipin camından yola fırladı ve oracıkta ömrünü yitirdi. Kazada ölen 28 yaşındaki bayan, Reeves’in sevgilisi Jennifer Syme’ydi. Bu haber üzerine Matrix 2 sinemasının çekimlerine hazırlanan Reeves sözün tam manasıyla yıkıldı.

BEBEĞİ DÜNYAYA GELMEDEN ÖLDÜ

Keanu Reeves ve Jennifer Syme, bu kazadan kısa bir süre evvel, ismini Ava olarak belirledikleri kızlarını daha doğmadan kaybetmişlerdi. Sekiz aylık gebe olan Syme, bir gün karnındaki bebeğin tekmelerini hissetmediğini söyleyince çift doktora gitti. İşte acı gerçek bu biçimde ortaya çıktı. Ava, daha doğmadan anne karnında ölmüştü. Bu hadiseden daha sonra Reeves ile Syme’nin ilgisi bozuldu.

‘ONLARLA BİRLİKTE YAŞASAM HAYATIM NASIL OLURDU?’

Lakin hiç bir vakit tam olarak kopmadılar. Jennifer Syme, Keanu Reeves’in kız kardeşi Kim, kan kanserine yakalandığı vakit da kuvvetli tedavi sürecinde onları hiç yalnız bırakmamıştı. Reeves olayın üzerinden yıllar geçtikten daha sonra bir röportajında kaybettiği, Jennifer ve doğmadan ölen kızı Ava’dan kelam ederek “Onların hayatının bir modülü olmayı özlüyorum. Onların da benim hayatımın bir kesimi olmasını. Şayet onlarla bir arada olsaydım her şey nasıl olurdu merak ediyorum. tekrar yenidenlanmayacak şeyleri özlüyorum” demişti.

SEVGİLİSİ İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Sahip olduğu büyük servete karşın, mütevazılığı ve yardımseverliği ile dikkat çeken Reeves, son periyotta yeni sevgilisiyle de gündemin birinci sıralarına yerleşmişti. Reeves, uzun bir süre daha sonra birinci defa sevgilisi Alexandra Grant ile el ele bir aktifliğe katılmıştı.

UZUN MÜDDET KONUŞULDU

yıllar boyunca hayatına kimseyi almayan Reeves’in 48 yaşındaki Grant ile yaşadığı romantik bağlantıyı gözler önüne sermesi uzun müddet konuşulmuştu.

YAKIN ARKADAŞIYDI SEVGİLİSİ OLDU

Yaşıtı olan meslektaşları üzere yarı yaşındaki bir genç bayan yerine kendisine uygun yaşta bir sevgilisi olması gündemde yer tutmuştu. Reeves’in gönül kapısını yıllar daha sonra açan Alexandra Grant, Los Angeles’ta yaşayan bir sanatçı. Çağdaş sanat çalışmalarıyla tanınan Grant ile Reeves’in yıllar boyunca yakın arkadaş oldukları da ortaya çıkmıştı.