“Kendimi gönülsüz bir yapımcı olarak görüyorum”

semaver

New member

Ochsenknecht'ler arasındaki aile bağı devam ediyor. Şimdi Jimi Blue kızı hakkında yorum yapıyor. Bu da eski sevgilisi Yeliz Koç'un öfkeli bir konuşma yapmasına neden olur.

Jimi Blue Ochsenknecht'in ailesinin bazı kesimleriyle ilişkisi paramparça oldu. 32 yaşındaki oyuncu artık ortak realite formatı “These Ochsenknechts”in bir parçası olmak istemiyor ve bunun yerine defalarca özel hayatını artık halka açık hale getirmek istemediğini söylüyor.

Ancak ailesi onu yine de tekrar tekrar manşetlere fırlatıyor. Ayrıca programın son bölümünde kendisinden ve kızı Snow'dan bahsediyorlar. Ve muhtemelen buna katlanmak istemiyor ve uzun bir YouTube videosuyla tepki gösteriyor.

Jimi Blue konuyu şöyle açıklıyor: “Baba olmak, gönüllü baba veya baba olmak ile istemsiz baba olmak arasında fark var. Kendimi, yani beni, istemsiz bir baba olarak görüyorum.” Çocuğun küçük yaşta “kamera önüne sürüklenmesini” de eleştiriyor. Şöyle düşünüyor: “Şimdi sömürülüyor.”

“Şu anda çok şaşkınım”

Çocuğunun annesi bu basın açıklamasına kısa bir süre sonra yanıt verdi. Yeliz Koç, “Şu anda çok şaşkınım” diye itiraf ediyor. Eski “Lisans” adayı bambaşka bir hikaye anlatıyor: “Ailelerimiz bu çocuğun planlı olduğunu biliyor. Bunu vicdanınızla nasıl bağdaştırabilirsiniz?” İşe yaramadan önce dört ay boyunca hamile kalmaya çalıştılar.

Ayrıca Jimi Blue'nun çekimlerle ilgili suçlamalarını da anlayamıyor. “Artık çocuklarla çekim yaptıkları için üzgün. Ama benim haberim olmadan kızımla birlikte çekim yapıyordu” diye hatırlıyor Jimi Blue'nun hala formatın bir parçası olduğu “These Ochsenknechts”in ilk sezonunu. Yeliz Koç, Jimi Blue'nun her şeyi farklı sunduğuna inanıyor çünkü tek bir kişiyi “memnun etmek” istiyor: “Kız arkadaşını.” Bunun için herhangi bir kanıt sunmuyor.

30 yaşındaki oyuncu, geçmişte kızını görmek isterse eski sevgilisine kapının her zaman açık olduğunu defalarca vurgulamıştı. Ancak YouTube'daki videoyla bu durum değişti: Yeliz Koç, “Bir noktada fikrini değiştirmesini istemiyorum. Bunu hiç istemiyorum. Çocuğumu göremeyecek” diyor.