Keto Biberli Omlet Tanımı İçin Gereçler
Bir çoğunuz duymuş olmalısınız ketojenik beslenmeyi.Karbonhidratın neredeyse olmadığı, sağlıklı yağ kaynaklarının ve proteinin yer aldığı bu beslenme formunda güç yağ kaynaklarından sağlanıyor.Beslenmede karbonhidrat alımı kesilince, beden enerjiyi protein ve yağdan almaya başlıyor.Etkin bir biçimde güç elde etmek için yağ yakımı başlamış oluyor. Ben de buradan ketojenik beslenme menülerini paylaşacağım.
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 adet yeşil biber
- 2 adet yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Toz biber
Bir çoğunuz duymuş olmalısınız ketojenik beslenmeyi.Karbonhidratın neredeyse olmadığı, sağlıklı yağ kaynaklarının ve proteinin yer aldığı bu beslenme formunda güç yağ kaynaklarından sağlanıyor.Beslenmede karbonhidrat alımı kesilince, beden enerjiyi protein ve yağdan almaya başlıyor.Etkin bir biçimde güç elde etmek için yağ yakımı başlamış oluyor. Ben de buradan ketojenik beslenme menülerini paylaşacağım.
- Halka biçiminde doğradığımız biberleri zeytinyağında epeyce yanmadan pişiriyoruz.
- Üzerine baharatları serpiştirdikten daha sonra (istediğiniz baharatı kullanabilirsiniz) başka bir kapta çırptığımız yumurtaları üzerine döküp alt üst çevirip pişiriyoruz. Ben çok pişmiş sevmediğim için yalnızca altını pişirdim. İsteğe kalmış.
- Servis tabağına alıp maydanozla yada dilediğiniz üzere servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun .