Kim Kardashian, Kanye'den boşandıktan sonra: “Hepinize yalan söyledim”

semaver

New member
Yeni bir ortak hakkında konuşuyor

Kim Kardashian: “Hepinize tamamen yalan söyledim”

19 Ocak 2025 – 15:09'da güncellendiOkuma süresi: 2 dakika

Kim Kardashian tamamen Gucci'de: Girişimci pahalı tasarımcı görünümlerini sergilemeyi seviyor.

Resmi büyüt

Kim Kardashian tamamen Gucci'de: Girişimci pahalı tasarımcı görünümlerini sergilemeyi seviyor. (Kaynak: IMAGO/CraSH)

Kanye West'ten boşanmasının üzerinden dört yıl geçti. O zamandan beri Kim Kardashian'ın yanında çalışacak yeni bir adamı boşuna arıyorduk. Sır mı saklıyor?

Pek çok ilişkisi oldu ve üç kez evlendi: Kim Kardashian. 44 yaşındaki sanatçının muhtemelen rapçi Kanye West ile en belirgin ilişkisi vardı. Çift 2014 yılında evlendi ve 4 çocukları oldu. Ancak evlilik başarısız oldu. O zamandan bu yana, Kim Kardashian'ın bekar olup olmadığı belirsizliğini korurken eski kocası, yeni ortağı Bianca Censori ile örneğin çıplak videolar veya tuhaf görünümlerle ortalığı karıştırmaya devam ediyor.

Bu arada komedyen Pete Davidson'la yalnızca kısa bir ilişki kamuoyuna duyuruldu: ikilinin Kasım 2021 ile Ağustos 2022 arasında çıktığı söyleniyor. Ancak Kim Kardashian, geçmişteki pek çok partnerinden sonra bekar hayatın tadını çıkarmak istediğini vurguladı. Bunların hepsi bir manevradan mı ibaret? “Kardashians”ın yaklaşan yeni sezonuna bomba etkisi yaratacak bir halkla ilişkiler gösterisi mi?

ABD yayın hizmetleri Hulu ve Disney+'ta 6 Şubat'ta başlayacak olan altıncı sezonun yeni fragmanında milyarder fenomen, birkaç ipucuyla soruları gündeme getiriyor.

Kameraya “Bekar kalma niyetim vardı” diyor ve ardından şöyle diyor: “Hepinize tamamen yalan söyledim.” Daha sonra hayatındaki sözde yeni bir aşktan bahsediyor. Kim Kardashian, “Randevulara gitmemeli miyim, sevgi ve ilgi istememeli miyim? Ama beni pek iyi tanımıyorsun” diye devam etti Kim Kardashian.

44 yaşındaki sanatçının kollarını iki yana açarak partneri için inşa etmek istediği hayali bir alanı anlattığı videoda görülüyor. Ayrıca “onun için” bir gardırop yapılmasını istediğini açıklıyor. Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner, kızının planlarına “Buna kesinlikle sevinecektir” diyor ve ekliyor: “Ondan gerçekten hoşlanıyor olmalısın.”

Arkasında tam olarak ne veya kimin olduğu belirsiz. Reality dizisinin fragmanında bir isim geçmiyor. Kim Kardashian basitçe “Mutlu olacak” diye duyurdu. Bunun dört çocuk annesi için de geçerli olup olmadığı henüz bilinmiyor.