“Kim milyoner olmak ister?”: Yarışmacı “müstehcenlik karşısında şok oldu”

semaver

New member

Pazartesi günü aday Evangelos Polichronidis’i bir soru tamamen şaşırttı. Günther Jauch, WWM stüdyosunda da heyecan yarattı.

Rapçiler aslında özellikle havalı ve inatçı olarak kabul edilir, ancak Evangelos Polichronidis “Kim milyoner olmak ister?” 1990’ların sonunda Creutzfeld & Jakob ikilisiyle başarılı olan 44 yaşındaki oyuncu, Pazartesi akşamı Günther Jauch’un meclis başkanlığına geldi.

Moderatör 1.000 Euro karşılığında şunu öğrenmek istedi: “Aynı hayvan ne anlama geliyor – bir isim bir böceği, diğeri bir memeliyi çağrıştırsa da? A) kadife böcek ve cep kunduzu, B) kadife kene ve torba fare, C) yün pire ve torba tavşan veya D) Kasık biti ve Çuval faresi.”

Mümkün olan en son cevapta Evangelos Polichronidis mahcup bir şekilde kıkırdadı. “Vay, çuval faresi – bu bir küfür değil mi?” O sordu. Jauch, “Bunu hangi bağlamdan bildiğini bilmiyorum,” diye karşı çıktı, ancak adayı daha da tedirgin etti. 44 yaşındaki joker kullanmayı tercih ederek, “Ağaçlardan ormanı göremiyorum” diye itiraf etti.

Jauch izleyicilere şunları gösteriyor: “İsimler ve sandalyeler istiyorum”

Seyirci yüzde 75 oranında D yanıtına oy verdi. “Çuval faresi denen bir hayvan var mı? Gerçekten mi?!” rapçi hayret etti. Günther Jauch ise tamamen farklı bir şeye şaşırmıştı. “Cep kunduzunu kimin işaretlediğini söyle bana,” diye yönetmene döndü ve sordu: “İsimleri ve sandalyeleri bilmek istiyorum!” Aranan kişi gönüllü olmayı tercih etti ve hemen bir mazereti vardı: “Oylama makinesini ters tuttum.”

Bu, izleyicilerden ve sunucudan kahkahalara neden oldu. WWM sunucusu “Pekala, bunu kabul etmeliyiz. Henüz kimse bu fikri ortaya atmadı. Bu sizi oyundan çıkarır,” diye sırıttı WWM sunucusu. Bu arada, sonunda Evangelos Polichronidis için kuruş düştü. “Şimdi anlıyorum! Bu müstehcenlik karşısında o kadar şok oldum ki,” diye vurguladı, hala inanamayarak başını sallıyordu ve sonunda D cevabını seçti.

Günther Jauch, “insanların kasık kıllarına yapışan ve ısırıkları şiddetli kaşıntıya neden olan” bir bit olan çuval faresinin kendisine şimdi 1.000 avro verdiğini açıkladı. Sonunda aday 32.000 avro ile evine gitti.