Kızınızla iletişim halinde misiniz? Eski Brenda Patea açıkça konuşuyor

semaver

New member

Alexander Zverev ve eski kız arkadaşı Brenda Patea'nın birlikte bir kızı var. Artık model, tenis yıldızının çocuğuyla teması olup olmadığını ortaya koyuyor.

Alexander Zverev ve Brenda Patea, 2019'da Paris'te tanıştılar ve ilişkileri bir yıldan fazla bir süre sonra sona erdi. Ayrılma sırasında eski “Almanya'nın Yeni Top Modeli” adayı hamileydi. Çocukları kızları Mayla, 2021 baharında doğdu.

İlişkinin sona ermesinin ardından eski çift, defalarca kendilerini manşetlerde buldu. Tenis yıldızı bedensel zarar vermekle suçlanırken, savcı soruşturma başlattı. Sporcuya karşı açılan davanın 31 Mayıs'ta Berlin'deki Tiergarten bölge mahkemesinde başlaması planlanıyor. Zarar gördüğü iddia edilen kişinin eski ortağı Brenda Patea olduğu ve ikilinin arasındaki ilişkinin de gergin olduğu belirtildi. Şimdi 30 yaşındaki çocuk, bunun kızları için de sonuçları olup olmadığını açıklıyor.

“O kadar kolay değil”

Brenda Patea son aylarda nadiren halkın önüne çıktı, ancak hafta sonu Berlin'deki bir restorandaki ünlülerin partisine konuk oldu. RTL röportajında artık tüm etkinlik davetiyelerinin yüzde 90'ını iptal ettiğini açıklıyor. Neredeyse üç yaşında bir kız çocuğunun bekar annesi olarak yeterli zamanı yok.

Sohbette Alexander Zverev ile olan ilişkisinden de bahsetti: “Almanya'ya geldiğinde o da ziyarete geliyor. Ama bu o kadar kolay değil. Dünyayı çok geziyor. Ama temas orada “Durun.”

Konu çocuk yetiştirmeye gelince, Brenda Patea büyük ölçüde yalnız başına. Yine de şikayet etmek için hiçbir nedeni yok: Patea, “Çocuğum sağlıklı, ben sağlıklıyım ve benim için asıl önemli olan da bu” diyor. Kızı Mayla ile günlük yaşam ona hiçbir sorun yaşatmıyor: “Her şeyi tek çatı altında yönetebiliyorum, her şeyi bu kadar iyi yönetebileceğimi düşünmemiştim.” Ayrıca acil durumlarda devreye girmesi için annesine güvenebilir.

Brenda Patea, 2017 yılında “Almanya'nın Sonraki Top Modeli” model şovuna katılımıyla tanındı ve bugün hala sektörde çalışıyor. Ayrıca şu anda 270.000 kullanıcının takip ettiği Instagram hesabını da sürdürüyor. Ancak profilinde kızının fotoğrafı yok.

Resmi bilgilere göre Brenda Patea şu anda bekar. Kısa sürede bekar bir anne rolünü üstlendi: “Elbette, sizi destekleyen bir partnerinizin olması güzel. Ama kendi kurallarımı kendim koyuyorum ve harika işliyorlar.” Alexander Zverev şu anda sunucu Sophia Thomalla ile ilişki içinde.