semaver
New member
Noel’den kısa bir süre önce şok geldi: Ingrid Steeger şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye gitmek zorunda kaldı. Teşhis: bağırsak tıkanıklığı. Şimdi haberler var.
Aktris Ingrid Steeger, en son sağlık sorunları olmak üzere defalarca aksiliklerle mücadele etti. Bu yılın ortasında “Klimbim” yıldızının şok edici fotoğrafları, yalnızca 35 kilo ağırlığında dramatik bir kilo kaybından bahsetti. Şimdi, Noel’den sadece birkaç gün önce, bir sonraki kötü haber: Steeger, Hesse’nin Bad Hersfeld kentindeki hastaneye kaldırılmak zorunda kaldı. Bağırsak tıkanıklığı onu rahatsız etti.
Bild dergisine verdiği röportajda şu anki durumunu şöyle anlattı: “Dün sabah şiddetli karın ağrım olduğu için kliniğe geldim. Ameliyat olmuyorum, tabletle yapılıyor. Cuma gününe kadar klinikte kalacağım.” “Çarşamba Durumu. “Bağırsak tıkanıklığım var, kendimi iyi hissetmiyorum. Umarım en iyisi olur.” Ama zihinsel olarak “oldukça iyi” durumda.
“İhtiyaç sahibi bir bakım vakası”
İyi haber: Steeger hastaneden planlanandan bir gün önce taburcu edildi. Görünüşe göre tedavi beklenenden daha hızlı işe yaradı. Yine de 76 yaşındaki adamın arkadaşları endişeli: Steeger’in bir arkadaşı, “O, bakıma ihtiyacı olan muhtaç bir hasta. Artık klinikten ayrılabileceğine sevindim. Ama birisinin onunla ilgilenmesi gerekiyor” dedi. Hayal etmek”. Buna göre oyuncu, kalp sorunlarının yanı sıra yürüyemiyor ve bu nedenle fizyoterapiye ihtiyaç duyuyor.
Uzun süredir çok fazla kilo kaybeden ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olan oyuncu için dostlar ve hayranlar endişeleniyordu. 2022 sonbaharında Steeger, kendi dört duvarı arasına düştükten sonra huzurevine gitmek zorunda kaldığını duyurdu. Sağlık durumunun kötü olduğunu Ocak 2020’de kamuoyuna duyurdu. 2020 Yeni Yıl Günü yürüyüş sırasında kalp krizi geçirdi. Arkadaşı onu hayata döndürdü ve kısa bir süre sonra hastanede defibrilatör sistemi takıldı.
Berlinli sanatçı, 1970’li yıllarda Elisabeth Volkmann ve Peer Augustinski gibi TV yıldızlarının yanı sıra “Klimbim” dizisiyle ülke çapında tanındı. Kendisi en son 2006 yılında Peter Thorwarth’ın filmi “Golden Times”ta Wotan Wilke Möhring ve “The A-Team” yıldızı Dirk Benedict’le birlikte görüldü. 2019 yılında Bad Hersfeld Festivali’nde sahneye çıktı. O zamandan beri defalarca sağlık sorunlarıyla mücadele etti.