Kocaeli’de 6 gündür kayıp olan şahsın otelde olduğu ortaya çıktı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Kocaeli’de 6 gündür kayıp olan şahsın otelde olduğu ortaya çıktı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 6 gün evvel işe gitmek için konuttan çıkan ve kendisinden haber alınamayan şahsın başını dinlemek için otelde kaldığı ortaya çıktı.

Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gebze’de ailesiyle bir arada yaşayan 36 yaşındaki Mümin Özdemir, yeni bir iş buldu. 6 gün evvel iş başı yapmak üzere meskenden çıkan Özdemir’e ailesi yarım saat daha sonra ulaşamadı. Özdemir’in akşam da konuta gelmemesi üzerine endişelenen aile, soluğu polis merkezinde aldı. 6 gündür kendisinden hiç bir biçimde haber alınamayan Özdemir, gece saatlerinde dayısının meskenine gitti. Özdemir’in başını dinlemek için 6 gün boyunca otelde kaldığı ortaya çıktı.

Oğlunun ortadan kaybolduğu vakit başına bir şey geldiğini düşünerek endişelenen baba Hasan Özdemir, “Kendisi geldi. ‘Bu vakte kadar neredeydin?’ diye sorduk. ‘Sanki birisi bana vurdu, düştüm, sonrasındasındasını hatırlamıyorum‘ dedi. daha sonrasında otele geçmiş, 6 gün boyunca otelde kalmış. Dışarıya yalnızca yemek yemek için çıkmış, daha sonra yine otele girmiş. Rastgele bir sıhhat sorunu yok. Çok şükür rastgele bir darp izi de yok. Gece saatlerinde dayısına gitmiş. Dayısının oğlu bize haber verdi. Sağ salim geldiği için fazlaca sevindik. Lakin bir yandan da üzüldük. 6 gün boyunca gelmediği için hayli üzüldük. Ablası gitti dayısından aldı. Karakola gidip söz verdi” dedi.