Komedyen Conan O'Brien anne ve babasını kaybetmenin yasını tutuyor

semaver

New member
Conan O'Brien

ABD'li komedi yıldızının ailesinde trajedi

14 Aralık 2024 – 12:10Okuma süresi: 2 dakika

Conan O'Brien: Komedyen ve TV sunucusu büyük bir işe girdi.

Resmi büyüt

ABD'li komedyen ve televizyon sunucusu Conan O'Brien, 2016 Nobel Barış Ödülü dolayısıyla verdiği konserde konuşuyor. (Kaynak: Jon Olav/NTB SCANPIX/dpa./dpa)

ABD'li komedyen Conan O'Brien'ın ebeveynleri üç gün arayla öldü. 66 yıl evli kaldılar.

Tanınmış ABD'li komedyen Conan O'Brien'ın ailesini çifte kader darbesi vurdu. Los Angeles Times'ın haberine göre ebeveynleri Thomas ve Ruth O'Brien birkaç gün arayla öldüler.

Brookline Bell O'Dea Cenaze Evi, ünlü bir doktor, epidemiyolog ve Harvard Tıp Fakültesi'nde eski doçent olan Thomas O'Brien'ın Pazartesi günü 95 yaşında huzur içinde vefat ettiğini doğruladı. Sadece üç gün sonra eşi Ruth Reardon O' Brien 92 yaşında öldü.

Thomas ve Ruth 66 yıldır evliydiler ve aralarında Emmy Ödülü sahibi Conan O'Brien'ın da bulunduğu altı çocukları vardı. Komedyen şovlarında sık sık ebeveynlerinden bahsetti ve onları birçok eskizine mizahi bir şekilde dahil etti. Hatta 2005'teki “Geç Gece” bölümünde gece yarısı annesini aradığı sahneyi bile yeniden canlandırdı. “Gece yarısından sonra annesini kim arar? Beni ölesiye korkuttun!” diye bağırdı hattın diğer ucundaki ses. “Oğlum bir aptal!”

2018'deki Japonya ziyareti sırasında TBS programı “Conan”da babasıyla olan ilişkisi hakkında şaka yapmıştı: “Babamla oldukça iyi anlaşıyoruz ama dürüst olmak gerekirse ben daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum.” Şöyle ekledi: “1970'lerde aramızda yaşanan bazı olaylardan dolayı özür dileyecek yeni bir babayla.”

Conan O'Brien henüz trajik kayıpla ilgili kamuya açık bir yorumda bulunmadı. Conan'ın yanı sıra Thomas ve Ruth O'Brien'ın beş çocuğu ve dokuz torunu, yeğenleri ve yeğenleri kaldı. Önümüzdeki çarşamba Massachusetts'te bir anma töreni yapılması planlanıyor. Televizyonu bıraktıktan sonra podcast'lerle başarı yakalayan sanatçı, gelecek yıl Oscar'ların sunuculuğunu üstlenmeye hazırlanıyor.