Kostja Ullmann'ın 40. doğum günü: “Bir an yutkunmak zorunda kaldım”

semaver

New member

İnanması zor ama Kostja Ullmann 40. yaş gününü kutluyor. T-online'a dönüm noktası hakkında ne hissettiğini anlatıyor.

Kostja Ullmann, 2004 yılında henüz 20 yaşındayken “Sommersturm” adlı aşk romanıyla ünlü oldu ve bugün geriye dönüp baktığında dikkate değer bir kariyere sahip olduğunu görebiliyor. Distopik bir bilim kurgu gerilim filmi olan son filmi “Paradise”, 2023'te dünya çapında izleyici kitlesini kendine çekti ve İngilizce dışındaki Netflix yayınlarında bir noktada 1 numara oldu.

Perşembe günü sonsuza dek genç olan oyuncu 40. yaş gününü kutluyor. Yeni on yılın ne getireceği hakkında hiçbir fikri yok. Berlin-Brandenburg Medya Kurulu'nun Berlinale partisinde t-online'a verdiği röportajda “Bekleyip ne olacağını göreceğim” dedi.

“Dürüstçe itiraf etmeliyim ki bu beni etkileyen ilk rakam. Geçen yıl bana 2024'te 40 yaşında olacağım ilk kez söylendiğinde yutkunmak zorunda kaldım. Ama sonunda şöyle düşündüm: Bu sadece bir sayı.”

Kostja Ullmann ayrıca şu anda çok iyi durumda olduğu için “stres yapmadığını” söylüyor: “30'lu yaşlarımın başında olduğumu hissediyorum. Kendimi iyi hissediyorum, formdayım, harika roller oynayabiliyorum. Özel hayatımda mutluyum. Bu yüzden pek şikayet edemem. Bu yüzden 40 rakamına çok fazla vurgu yapmıyorum.”

Hamburglu oyuncu yakında sinemalarda aile draması “I'm Rosengarten”da izlenecek. Dizide varoluşsal bir kriz içinde olan ve köklerini arayan pop yıldızı Yak'ın başrolünü oynuyor.