Kral III. Musluğa şaşırdım

semaver

New member
Kraliyet Ziyaretleri Bira Fabrikası

Kral III. Musluğa şaşırdım

24.02.2025 – 20:57Okuma Süresi: 2 dakika.

Kral III.: İngiliz hükümdarı bira fabrikasına el koydu.

Resmi büyütmek

Kral III.: İngiliz hükümdarı bira fabrikasına el koydu. (Kaynak: Jaimi Joy/Pool Reuters/AP/DPA)

Büyük Britanya'nın hükümdar bir bira fabrikasını ziyaret etti ve hemen tezgahta bir bira dokundu. Kral III. Charles bunu onayladı. O zaman da.

Kral III için olağandışı arazi.: İngiliz hükümdar Pazartesi günü merkezi İngiliz İlçesi Staffordshire'a seyahat etmiş ve Burton-upon-Trent'te köklü bir aile bira fabrikasını ziyaret etmişti. Ancak hizmet etmek yerine, bir kraliyet için daha yaygın bir içecek, 76 yaşındaki çocuğun tezgahın arkasına adım attı.

Muslukta, Kral III. İngiliz Haber Ajansı raporunun bildirdiği gibi, şaşırtıcı nitelikler gösterildi. “Burton için gitti” olarak adlandırılan bir Ale, evin bir uzmanlığını seçti. Sonuç etkileyiciydi, bira üzerinde uygun bir köpük taç.

“Bir yudum almak ister misiniz, efendim?” Kral PA'ya göre bira fabrikası sahibi John Mills'e sordu. İkincisi, eğer bunu yapmazsa – muhtemelen yanlış yerdeydi. “Kuyunuzda!” Mills ile saldırdı.

O Kral III. bir bira sevgilisi, geçmişte birkaç kez netleştirdi. İngiliz hükümdar ayrıca 2023 ilkbaharında Almanya'yı ziyaret ederken bile muslukta durdu. Üç günlük gezisinin sonunda, karısı Kraliçe Camilla ile birlikte Hamburg'daki bir resepsiyonda bir yudumunu onayladı.

2002 yılında Charles, İngiliz Parlamenterler ve Bira Arkadaşları tarafından “Yılın Bira İçen” seçildi. O zaman vesilesiyle “Pub Hub” (Almanca: “Pub Merkez”), kırsal alanlarda restoranlar için kampanya yürüttüğü. Yerel medya, o sırada “Galler Prensi” ni “Ales Prensi” olarak ilan etti.