Kült filmi “The Wanderers” ile yıldız oldu.

semaver

New member

Çete filmi “The Wanderers”: Tony Ganios ile yıldız oldu. Şimdi aktör 64 yaşında öldü.

Tony Ganios, “Porky's” gibi gençlik komedilerinde oyuncu olarak adını duyurdu ve Philip Kaufman'ın reşit olma draması “The Wanderers”taki Perry rolüyle heyecan yarattı. Artık Tony Ganios öldü. Çeşitli ABD medya kuruluşlarının sürekli olarak aileye atıfta bulunarak bildirdiği gibi, Amerikalı, New York'taki bir hastanede yapılan operasyon sonrasında 18 Şubat'ta öldü. 64 yaşındaydı.

Ganios'un nişanlısı haberi sosyal medyada paylaştı ve ikilinin el ele tutuştuğu bir fotoğrafın yer aldığı bir tweet paylaştı ve şu başlığı paylaştı: “Seni çok seviyorum sevgilim. Yıkıldım.” Daha sonra Ganios'un başka bir fotoğrafı izledi. Bu sefer motif hakkında şunları yazdı: “Birbirimize söylediğimiz son sözler 'Seni seviyorum' oldu.”

Ganios onun “kalbi, ruhu ve en iyi arkadaşıydı”. 1980'li yılların komedi ve aksiyon filmlerindeki rolleriyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı. Tony Ganios defalarca, fiziksel varlık ve belli bir huysuzlukla hayatla doldurduğu sert, kaslı karakterleri bünyesinde barındırdı.

1963'teki ilk filmi The Wanderers'da Ganios, Bronx'lu bir İtalyan-Amerikalı eşkiya olan Perry'yi canlandırdı. Uluslararası film sözlüğü, Richard Price'ın aynı adlı kitabının yeni uyarlamasını şu sözlerle değerlendirdi: “Zamanla ilgili (Kennedy suikastı) ilgi çekici bir olaya dikkat çekici yaklaşımlar kullanan, geçmiş masum zamanların kaybının yarattığı nostalji ve üzüntüyle dolu bir film. ) şiddet, ırkçılık ve genç grup davranışı temalarının farklılaştırılması.”

Ganios ayrıca 1990'da “Zor Ölüm 2″de de rol aldı.

Ancak en çok bilinen rolü, 1982 yapımı “Porky's” adlı komedi filmindeki Meat rolüydü; bir grup lise arkadaşının, Porky adındaki kalitesiz bir gece kulübü sahibinden, kendi işyerinde aşağılandıktan sonra intikam almalarını konu alıyordu. Ganios ayrıca 1990 yılında “Zor Ölüm 2″de de rol aldı.

Aktör 90'lı yılların ortalarında sinema sektöründen emekli oldu. Daha sonra “eğlence endüstrisini özlemediğini” söyledi. Artık o öldü ve arkasında ortağı Amanda'yı bıraktı.