Las Vegas’ta Super Bowl LVIII: Frank Buschmann RTL’yi iptal etti

Beykozlu

New member

Frank Buschmann geçmişte Super Bowl hakkında birkaç kez yorum yapmıştı. Ayrıca gelecek yıl futbolun en önemli anlarına katılması planlanmıştı ancak iptal etti.

Super Bowl dünya çapındaki futbol taraftarları için önemli bir etkinliktir. Önümüzdeki Şubat ayında ABD’nin Las Vegas kentinde gerçekleşecek. Yorumcu Frank Buschmann da RTL için sahada olmalı. Ancak 59 yaşındaki oyuncu, Florian Schmidt-Sommerfeld ile birlikte yürüttüğü “Kulak Dinleme – Sonunda Sporla Bir Şey” adlı podcast’inde yayıncıyı iptal ettiğini duyurdu.

“186 – Rigoros pro Kroos” bölümünde şöyle açıkladı: “Başlangıçta her zaman RTL-NFL hikayesini ancak Super Bowl için Las Vegas’a uçarsam yapacağımı söylemiştim. Çünkü aslında tamamen sınırımdayım ve Kendime itiraf etmeliyim ki, bu çalışma yılının son üç veya dört ayından gerçekten yoruldum – iki hafta önce, bir yorumcu olarak birisinin sezon finalinin mutlak zirvesine uçmasının hiçbir anlam ifade etmediğine karar verdim. , herkese sahipken, “Kırıldım ve yoruldum. Bu haksızlık olurdu.”

“İşim bitti”

İstasyonun ve projenin sadece gerçekten “enerjisi yüksek” kişilerin sahada olmasını hak ettiğini vurguladı. Ancak gelecek yılın başındaki yoğun programı göz önüne alındığında bunu garanti edemiyor. Buschmann, NFL’de dört play-off maçına çıktığını ve aynı zamanda Avrupa Hentbol Şampiyonası’na ve dalışa katıldığını açıkladı. Yorumcuya göre “Top Dog” ve “Ninja Warrior” için de kayıtlar var.

“NFL Özel – 15. Hafta” bölümünde Buschmann zaten şöyle demişti: “Bunun üstesinden geldim. Size nasıl olduğunu anlatacağım. Şu anda yıl sonunda, her Pazar Köln’e. Seyahat, ne zaman?” hiç belli olmaz, geleceksin, “Geri geliyorsun çünkü aile bekliyor, bir sonraki iş bekliyor. Yavaş yavaş gücümün sonuna ulaşıyorum.”

Buschmann, 2012’den 2017’ye kadar Ran için Super Bowl hakkında yorum yaptı. Bu yılın Eylül ayında RTL yorumcusu olarak NFL’ye geri döndü.