Laura Siegemund Olimpiyatlarda Alex Zverev ile çiftlerde oynamayı umuyor

Beykozlu

New member

Bir Alman oyuncu, karışık çiftlerde de olsa Grand Slam şampiyonluğunu hedefliyor. Laura Siegemund motive ve Alexander Zverev'i umuyor.

Tenisçi Laura Siegemund, Fransa Açık'ta karışık çiftlerde finalini sabırsızlıkla bekliyor. Paris'teki 36 yaşındaki oyuncu, “Bir Grand Slam finali, hangi müsabaka olursa olsun herkesin hayalidir. Böyle bir sahnede oynamanın harika olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Çiftlerde partnerleri Edouard Roger-Vasselin Fransız olduğundan Alman-Fransız ikilisi, ABD'den Desirae Krawczyk ve İngiltere'den Neal Skupski'ye karşı oynayacağı bugünkü maçta Court Philippe Chatrier'deki taraftarın desteğinden emin olabilir. Siegemund, “Ev sahibi avantajına sahip olmak kesinlikle harika” dedi.

Çok iyi prova edilmiş rakip çiftler takımına karşı tek başına bu yeterli olmayacaktır. Metzinger, “Son derece konsantre olmalıyız” dedi. Kendisinin bu konuda endişelenmesine gerek yok: “Ben burada olabildiğim için mutluyum. Ben de kazanmak istiyorum” diyen türden biri değilim elbette.” Siegemund, 2016 yılında ABD Açık'ta Hırvat Mate Paviç ile karışık çiftlerde Grand Slam şampiyonluğunu kazanmıştı.

Çiftler uzmanı, tıpkı bu yılki Fransa Açık'ta olduğu gibi, her üç müsabakada da yarışmak istediği Paris'teki Olimpiyat tenis turnuvasını şimdiden sabırsızlıkla bekliyor. Karışık çiftlerde, tıpkı yılın başında Avustralya'da düzenlenen United Cup'ta olduğu gibi Olimpiyat şampiyonu Alexander Zverev ile yarışmak istiyor.

Siegemund, “Benimle oynamak isteyip istemediğini sordum ama yanıt alamadım” dedi. “Eğer onun son dakika kararıysa bunu biraz zor buluyorum. Bu konuda net bir tavır alması gerektiğini düşünüyorum.”

Zverev karışık çiftlerde yarışmak istemezse Davis Cup çiftler oyuncusu Tim Pütz ile de yarışacak. Ancak geçmişte Zverev ve üç kez Grand Slam turnuvası kazanan Angelique Kerber, yarışmada birlikte mücadele etme yönünde spekülasyonlar yapmıştı.