semaver
New member
Birkaç ay önce Lena Meyer-Landrut depresyonundan açıkça bahsetti. Şimdi şarkıcı daha da ileri gidiyor.
Şarkıcı Lena Meyer-Landrut (33), depresyonu ve kendinden şüphe duyması hakkında kamuoyu önünde konuşmakta hiç sorun yaşamıyor. Hannoverli müzisyen Alman Basın Ajansı'na şunları söyledi: “Duygularım ve düşüncelerim konusunda her zaman açık oldum çünkü bu benim için sanatçı olmanın bir parçası. Bu yüzden benim için doğru hissettiğimde paylaşıyorum.” “Özel şeyleri kendime saklıyorum.” Ama her zaman kişisel şeyler paylaştı.
“Spiegel” ve YouTube'daki kendi belgesel dizisi ile yaptığı röportajda Meyer-Landrut, yakın zamanda zihinsel sağlığından ve geçmişte kendisinden sıklıkla nasıl şüphe duyduğundan açıkça bahsetti. 33 yaşındaki oyuncu dpa'ya şöyle konuştu: “Kendimden şüphe etmek her an geri gelebilir. Şu anda başarıya karşı tutumumda nispeten istikrarlı hissediyorum.”
Meyer-Landrut, yeni albümü “Loyal To Myself”te kendini sevmek ve kendine değer vermek hakkında şarkı söylüyor. Bu Cuma (31 Mayıs) yayınlandı.